Mi alapján dől el a Különleges Műveletieknél, hogy ki milyen gépkarabélyt kap?
különböző beosztásokra történik a felvétel mint pl.: Delta -> Medic. Erre történik a képzés külön. Sok beosztásnak megvan a maga fegyvere is külön. Ha egy ember alkalmatlan mondjuk medicnek, de alkalmas Bravo-nak akkor oda csapatják be.
Nem egy bonyolult dolog.
Ha semmire sem alkalmas valaki akkor meg a KMA-n szépen elszáll mint a győzelmizászló.
#2:
A felcsernek (Medic) vagy a műszakisnak (Engineer) mi indokolná a különbözőbb gépkarabélyt, mint a teljesen sima lövésznek (Rifleman) ?
Nem Battlefield-ben vagy más ilyen játékról van szó, hanem a Valós életről.
A gyász megesz hogy még mindig fel tudtok itt húzni :)
különböző beosztásokra történik a felvétel mint pl.: Delta -> Medic. Erre történik a képzés külön. Sok beosztásnak megvan a maga fegyvere is külön. Ha egy ember alkalmatlan mondjuk medicnek, de alkalmas Bravo-nak akkor oda csapatják be.
Tudom nehéz a szövegérték, de ezzel azt akartam mondani barátom hogy mint medicnek (ÉS BAROMIRA NEM FELCSER ha már battlefieldezel itt...) megvan a beosztása.
Most bakker fegyverzetist is mondhattam volna teljesen lényegtelen.
Bekerül valaki egy fegyverzetis beosztásba kiválasztáskor, ezután ő erre a beosztásra kapja meg a megfelelő fegyvert.
Istenem de fáj amikor az ilyen kis kölykök okoskodnak.
Amúgymeg húzzál el szerelj fel Szolnokon aztán megtudsz mindent amit akarsz.
Sajnos még mindig értetlenkednem, hogy kell, 75-ös.
"Sok beosztásnak megvan a maga fegyvere is külön"
A talpasoknál mind a sima lövésznek, mind a szanitécnek (ha a felcser helytelen) ugyanazt az M4-est osztják ki, akkor ez mivel lenne máshogy a különleges műveletieknél, hogy másabb gépkarabély kell a felcsernek, mint a lövésznek ?
De én arra a szitura gondoltam, amikor mindketten lövészek és mégis más-más gépkarabélyt vesznek elő.
De nem kap más fegyvert a medic bakker csak példának hoztam fel.
Nemtom mit nemértesz azon hogy adott egy beosztás. Ami mondjuk legyen a nyomorult fegyverzetis. (ők a könnyügéppuskások.) Mivel ebbe a beosztásba kap kiképzést egyénileg, ezért erre kapja egyénileg a fegyverét is a beosztáshoz, ami ebben a helyzetben mo-n a Minimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!