Ha háborúba kellene menned hogy védd Magyarországot, te mennél harcolni, vagy lelépnél valamerre gyorsan? Adnád az életed Magyarországért?
Figyelt kérdés
Lesznek lepontozások biztos, de remélem többen merik vállalni a véleményüket. Szerintem nem szégyen az se ha nem akarsz meghalni, hanem elmész és próbálod az életed menteni más országban.2016. dec. 28. 19:48
21/24 anonim válasza:
Mivel számomra, egészségi okból, sajnos csak elméleti a kérdés, nyugodtan írhatnám, hogy persze, a hazáért bármit! Ehelyett inkább azt mondom, hogy például a Don- kanyarban, nem "védeném", a határon, igen. Már csak azért is, mert én ilyen "őskövület" vagyok. Nem nagyon szeretnék máshol élni, sőt igazából, nem is nagyon tudom elképzelni.
22/24 anonim válasza:
Úgy elhúznék innen, mint a vadlibák.
23/24 anonim válasza:
Nem kell ide háború. Lelépek én nélküle is.
24/24 anonim válasza:
Ha minket támadnának meg, népünk kiírtása lenne a cél, akkor harcolnék. Bár úgysem miattam dőlne el a harc. Ha Mo. lenne az agresszor nem. Ilyen esetben csak akkor, ha kényszerítenének. Inkább a fronton halnék meg, mintsem egy kivégzőosztag előtt, s még "árulásom" a családomnak is nyílván még nagyobb hátránya szülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!