Ha Magyarországot megtámadná egy másik ország, ki menne háborúzni?
Ez már csak azért is lényegbe vágó kérdés mert a NATO csak akkor segítene ha nagyon muszáj. De inkább feloszlana mint hogy Magyarországért harcoljanak.
Azt is megpendítették már, hogy a balti államokért sem mozdítanák meg magukat túlságosan mert nem lenne értelme.
Tehát a NATOnak elrettentő ereje van de ha az kevés akkor Sanyi van
Jó kérdés, de nem vesz figyelembe egy változást:
A régi, akár XX. századi háborúkban a testedet akarták leigázni. A XXI. háborúiban viszont a tudatodat akarják legyőzni, nem a testedet. Tehát a nemzetet többé nem lehet fegyverrel védeni, mert a támadás más szinten éri az embereket... És ez sokkal alattomosabb, mert lassú, nem látványos, ámde annál kártékonyabb. Nyilván ez egy ködös hülyeségnek hangzik, elismerem.
Tehát ha megtörténne, akkor inkább úgy halnál meg hogy idejönnek és megölnek a semmiért, és nem úgy hogy legalább harcoltál az életedért.
Ez nem csak néhány politikus védelme lenne hanem az egész országé.
"
Tehát ha megtörténne, akkor inkább úgy halnál meg hogy idejönnek és megölnek a semmiért, és nem úgy hogy legalább harcoltál az életedért.
Ez nem csak néhány politikus védelme lenne hanem az egész országé."
Azért jó lenne, ha tisztáznád, hogy miről beszélsz. A kérdés arra vonatkozott, hogyha Magyarország indítana háborút és támadást egy másik ország ellen. Ebből nem tudom hogyan következik az ország védelme, ez két teljesen ellentétes dolog.
Hát én fognám a hóbelebancomat, mindent pénzzé tennék amíg még lehet, szólnék a szeretteimnek, és -- melyik irányból jön az ellenség? na akkor -- mi meg a másik irányba, akármerre is van az.
Ahogy korábban elmondták, pár b@romarcú politikus miatt én aztán nem fogok se megd@gleni, se hagyni hogy a családomat bántsák, se gyilkossá válni. Pont. Amelyik nagyokos indította a háborút, az oldja is meg, de nélkülem, én ezerszer is inkább leszek lenézett menekült idegenben, (mint akár most a szírek, itt az élő példa, hogy mennyire valószerű a kérdés,) mint akár halott, akár egy másik nép gyilkosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!