Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarországot megtámadná...

Ha Magyarországot megtámadná egy másik ország, ki menne háborúzni?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki önként beállna katonának? Milyen felszereléssek illetve fegyverrel? Esetleg valami feltétellel? Fiú vagy, vagy lány?

2016. febr. 25. 23:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
70%
Aki hadviselés helyett elhúzna az szerintem tegye meg minél hamarabb, mert háború bekövetkeztekor úgysem lesz lehetősége, mint hallhattuk. Aki nem akar háború esetén a többiek mellett kitartani az miért van itt a békés időszakban?
2016. febr. 29. 23:20
 52/65 anonim ***** válasza:
21%
" békés időszakban " meg is válaszoltad, mert béke van.
2016. márc. 1. 00:11
 53/65 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem kötelezi azokat se, nem kell játszani a szentet. Az emberek 90%-a inkább menne boldogon, mintsem háborúzzon, mert az de " helyes ".
2016. márc. 1. 19:43
 54/65 anonim ***** válasza:
79%
Előbb akkor én és mások is legálisan tarthassak éles fegyvereket.Lakott területen mindjárt nem tudnának idegenek nyugodt szívvel végigmasírozni.Illetve kirángatni embereket házaikból egy kis szadista játékra.Itt mindjárt a nép tudná megvédeni magát és és nem a hatalom által összetoborzott hadsereg.De ugye kezdjük ott hogy politikusaink tarthatnak éles fegyvert.Amikor megy a behajtó Géza bácsihoz hogy elvegye a vagyonát géza bácsinak nem lehet fegyvere de a behajtónak igen pluszban még felfegyverzett rendőrök is védik.Itt nem egy országot kell mevédeni hanem az embernek saját magát,a közvetlen hozzátartozójit akik segítik az életben,és a vagyonát mert az ország fellől és a benne élő emberek fellől ott dögölhetek meg ahol akarok senkit nem érdekel.Nekem ebben az országban ami számít a családom azon rokonaim sorsa akik engem is segítettek a jólétem és a vagyonom.A többi ember tetszik vagy sem jót egyik sem fog tenni és tett eddig értem sőt ellenkezőleg.Másikat kizsákmányolni,átverni, ehhez értenek.Addig jó vagy nekik amíg a szekerüket húzod de utána megdögölhetsz.Ahhoz nem adnak jogot ebben az országban hogy a vagyonomat,életemet,rokonaimat, megvédjem.Az embernek a saját házában nincs joga megvédeni magát.Engem elakarnának vinni háborúban katonának könnyen lehet fel is robbantanám aki értem jönne akár magammal együtt.Aki háborúban lerobban és véget ér a háború utána már ott dögölhetsz meg mert még harcoltál jó voltál utána meg lapát.Itt az a nyerő aki megpattan megmarad az élete, a testi épsége,sok esetben biztonságban jól él.A poén az hogy a politikusaink nem a söpredéket viszik meghallni hanem azon társainkat akikért kár lenne.Nézzetek meg egy szórólapot a rozsdásbőrüeket kímélik fiainkat meg legyilkolnák.Ezekért tegyem kockára az életem.
2016. márc. 1. 21:07
 55/65 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ilyen esetben,ez nem önkéntes alapon működne.Senki nem kérdezné,hogy kinek van kedve harcolni és kinek nincs.
2016. márc. 7. 00:00
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
Az ember a saját életéről már csak hadd döntsön saját maga.
2016. márc. 7. 06:12
 57/65 anonim ***** válasza:
63%
Hitelem van,jövőképem elég borúlàtó,unatkozom is.Mennék harcolni.Ennél a langyos tüppedésnél csak jobb lehet.
2016. márc. 7. 13:21
 58/65 anonim válasza:
67%
Abszolút pacifista vagyok és tisztelem az ÉLETET, nem csak a sajátomét másokét is..ezek után gondolom egyértelmű a válaszom..nem fogok embert ölni és nem hagyom h megöljenek holmi kitalált "határvita" miatt..a párom is hasonló gondolkodású..
2016. márc. 10. 01:50
 59/65 anonim ***** válasza:
76%

Szép dolog a pacifizmus de amíg egy terrorista is marad a földön addig felér az öngyilkossàggal.A sz@rt el kell lapàtolni valakinek mindig.Valakinek összekell koszolnia a kezét.

Aki akar menjen csak azt mondom.Menjenek csak semmi szükség ràjuk.

Csak vissza se jöjjenek ha mi esetleg végeztünk itt.

Leìrtàk màr előttem egypàran hogy a sajàt lakókörnyezetért,csalàdért kell harcolni nem a politikusokért.

Pont azért is kell harcolni hogy a végén azokat a politikusokat elintézzük akik miatt minden bajunk van.

2016. márc. 10. 06:53
 60/65 anonim ***** válasza:
58%
Mért akarnának visszajönni? Ha nem Észak Koreába vagy Afrikába költöznének, csak jobb helyre emhetnének: :D
2016. márc. 10. 07:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!