Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarországot megtámadná...

Ha Magyarországot megtámadná egy másik ország, ki menne háborúzni?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki önként beállna katonának? Milyen felszereléssek illetve fegyverrel? Esetleg valami feltétellel? Fiú vagy, vagy lány?

2016. febr. 25. 23:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
24%

ha hagyjátok provokálni magatokat hogy menjetek harcolni akkor nagyon értelmesek lehetek.

minden háborút ők csinálnak a politikusok és a vezetőik akik ugye felettük állnak és ezt remekül tudják álcázni úgy hogy ne tud észrevenni mi a céljuk a háborúkkal valójában.

ha kitörne a háború azon nyomban pakolnék és le lépnék innen jó messzire mint egy gyáva kisnyúl úgy ahogy a mostani életerős férfi migránsok is csinálják.

Nem éri meg nekem hogy néhány senki miatt akik ma politikusnak vallják magukat meghalljak vagy hogy meg öljek olyan embereket akikkel nincs is semmi bajom valójában.

2016. febr. 26. 20:45
 22/65 anonim ***** válasza:
50%
Bírom hogy jön mindig egy olyan ember aki a rendszer ellen lázad és azt titulálja hogy a "politikus majmok miatt én sose halnék meg".Ha az őseink képesek voltak életüket áldoznia,akkor te is tedd azt legalább a családodért,mert ha valaki betör az országodba,mit gondolsz csak a politikusok fognak hullani?
2016. febr. 26. 22:43
 23/65 anonim ***** válasza:
66%
Oldják meg a politikusok és akiknek az minden vágyuk, hogy háborúzzanak. Az egyszerű ember inkább fogja magát és megy máshova élni boldogan.
2016. febr. 26. 23:52
 24/65 anonim ***** válasza:
66%
Úgy bírom ezt a sok nudli cuckold pasit akik nyomják a mínuszokat a harcolókra :)) Hát igen ez a valóság, ilyen szinten van az ország, jobb inkább leköpdösni, meg germanizni mint harcolni érte.. :)
2016. febr. 27. 04:34
 25/65 anonim ***** válasza:
47%
Harcoljon aki akar, mintha máshol nem lenne levegő, ivóvíz stb.
2016. febr. 27. 06:04
 26/65 anonim ***** válasza:
0%

a narancsdiktatúra elüldözte a fiatalok nagy részét

de semmi baj, a németek is megállították a szovjeteket a volkssturm

hoppá tévedtem nem állították meg

2016. febr. 27. 06:51
 27/65 anonim ***** válasza:
54%

Csupán csak élni akarok ebben a *** világban úgy hogy ne kelljen senkit sem megölnöm sem ő keze által kipurcanni. A kormány csinál minden háborút nem a civil lakosság ti csupán csak mentek utánuk mint a birka nap hát azok is vagytok!

Gyere pontoz le most is, élvezem ahogy másképp nem tudod kiélni magadat ezen a bolygón!

2016. febr. 27. 08:21
 28/65 anonim ***** válasza:
56%

Nem a kormányért meg a politikusokért kell harcolni hanem az otthonodért. A játszótérért ahol kisgyerekként játszottál, az iskoláért ahová jártál, a lakásodért ahol felnőttél, a helyért ahová a történelmi gyökereid nyúlnak, a közösségért, azért a helyért ahol az anyanyelveden beszélhetsz, ahol majd az unokáid felnőnek egyszóval az otthonodért. És elég szomorú hogy ezt magyarázni kell..

Amúgy mi van ha elmenekülsz és ott is háború tör ki? Onnan is továbbmész? Életed végéig futni fogsz? És igen egy gerinctelen, puhány, nudli, puhap*cs vagy aki inkább élete végéig menekül idegen országokba minthogy kiálljon a szeretteiért, családjáért, otthonáért, vagy unokái jövőjéért.

2016. febr. 27. 09:14
 29/65 anonim ***** válasza:
78%

Én biztos:) A családomat kimenekíteném, és apával beállnánk...:D

A többiek még fiatalok hozzá:) Ja és lány vagyok:)

2016. febr. 27. 09:31
 30/65 anonim ***** válasza:
70%
Én is mennék nőként. Inkább a halál, mint a szégyen.
2016. febr. 27. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!