Ha háborúba kellene menned hogy védd Magyarországot, te mennél harcolni, vagy lelépnél valamerre gyorsan? Adnád az életed Magyarországért?
Figyelt kérdés
Lesznek lepontozások biztos, de remélem többen merik vállalni a véleményüket. Szerintem nem szégyen az se ha nem akarsz meghalni, hanem elmész és próbálod az életed menteni más országban.2016. dec. 28. 19:48
12/24 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy azokat a gyávákat pontozták fel ,akik háborúban elfutnának. Ez van ez egy gyáva ország.
13/24 Amarok Tonrar válasza:
"Hihetetlen, hogy azokat a gyávákat pontozták fel ,akik háborúban elfutnának. Ez van ez egy gyáva ország."
Konkrétan egy választ pontoztak fel, aki az életét választaná a haza helyett. Vagy mit nézel te?
14/24 anonim válasza:
Megy a fa$zom, ez az ország az égvilágon semmit nem tett értem, viszont ahol csak tudott ott akadályozott. Ellehetetlenítette a munkámat, megnehezítette a családom életét, hagyta meghalni a nagyapámat egy kórház folyosóján és még sorolhatnám mennyi aljas és gonosz dolgot tett ellenem és a szeretteim ellen. Ha harcolnék is érte és esetleg megmenekülne, akkor ugyan ez a sors várna rám és még több millió más magyar emberre, szóval miért mentsem meg azt, ami a születésem óta egészen eddig a percig csak elvett, de semmit se adott? Te megmentenéd azt a $eggfejet, aki egész életedben kínzott és lopott tőled, mindezt a megbánás leghalványabb jele nélkül? Felteszem nem, na én így vagyok ezzel a háborúsdis dologgal.
15/24 anonim válasza:
Kis ujjamat nem mozditanam ezért a putri országért
16/24 Lazy Lover válasza:
Amit a 14 írt azon vagyok én is
17/24 anonim válasza:
Ha védeni kellene?
Igen mennék és harcolnék.
Ha csak úgy ...? azt nem tudom.
18/24 anonim válasza:
Őszintén?
A franc tudja. Végszükségben képes lennék ember tölni, ha ezen múlna az életem, vagy a családom élete. De nem szívesen haldokolnék szétrobbant gyomorral, kiontott belekkel, átlőtt tüdővel, vért kpködve.
Az itt válaszoló civilek többsége az adrenalinsokktól összesz*rná magát, ha mellette robbanna fel egy gránát.
19/24 anonim válasza:
Menjen az akinek hatanyja van
Nekem Europa a hazam
Nem orbanisztan
20/24 anonim válasza:
Ha Magyarországot egy külső erő támadná meg ok nélkül akkor harcolnék, ha egy magyar politikus kitalálná hogy támadjuk meg a szlovákokat, románokat vagy akárkit akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!