Ha háborúba kellene menned hogy védd Magyarországot, te mennél harcolni, vagy lelépnél valamerre gyorsan? Adnád az életed Magyarországért?
Mennék és az első sorban védeném a Hazát az országrabló hordáktól.
A Haza Minden Előtt!
Annyiból nem mennék hogy ennyi idősen előttem az élet, és bár lehet baromi nagy dicsőség övezne ha több év után is életben maradnék, egészséges állapotban kerülnék ki a háborúból, de maga az hogy megpróbálom, nem ér annyit, hisz előre semmit nem lehet tudni. Ha meg valami szarul sül el, ki fog rám emlékezni? Mire mennék vele ha nem érzek belőle semmit?
Lehet önző szemét gondolkodás az enyém, de jobb a békesség, és inkább civakodjak egy csajjal, szeretetben , vagy megiszom valamit egy kis pohárral és csendesen elvagyok.
Vélhetően ha kibontakozóban volna valami, akkor hónapokkal előre elmennék mondjuk Kanadába, ott pedig úgyis megadnák a menekült kérelmet ha utána néznek a helyzetnek.
Csak azt nem tudom hogy vinnék minél több embert magammal, 20-30 emberre való megtakarításom nincsen, az ingatlanok meg olyankor eladhatatlanok.
24F
"Mennék és az első sorban védeném a Hazát az országrabló hordáktól."
A politikusaink nem fognak örülni, hogy a házaik körül ólálkodsz.
Nem vagyok katona.
Nem tudnék mondjuk lelőni egy embert lelkiismeret furdalás nélkül, szóval sok hasznomat nem vennék.
Annak meg nem látom értelmét, hogy lelövessem magamat.
Valahol a "hátországban", ahol nem kell embert ölni, tevékenykednék vagy külföldre mennék.
Nem mennék.
Egész biztosan lelépnék valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!