Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha háború miatt besoroznának,...

Ha háború miatt besoroznának, akkor harcolnál Magyarországért?

Figyelt kérdés
Van olyan ellenfél ország, ami miatt mindenképp / semmiképp sem?

2016. aug. 28. 20:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%

Muszáj lenne, nem? :)

Egyébként ige, harcolnék, bár sokra nem mennének velem. :D

2016. aug. 28. 21:16
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Semmiképp sem. Az egész háborúsdi elavult dolog, csak a nagy hasznot hajtó hadiipar számára fontos.
2016. aug. 28. 21:17
 3/23 anonim ***** válasza:
13%
Románia, Szerbia és Ukrajna és Szlovákia ellen igen,Horvátország,Szlovénia,Szerbia ellen nem!
2016. aug. 28. 21:22
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerbekkel igen,elírtam. -.-
2016. aug. 28. 21:22
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem, ezért a politikai elitért, akik minket képviselnek jelenleg (legyen az bal vagy jobb oldali), semmiképpen sem vinném vásárra a bőrömet.

Magyarországért az életemet adnám (persze nem birka módjára), de mivel a vezetésünk már régen nem Magyarországot képviseli (ismétlem, legyen az jobb vagy akár bal oldali köntösbe bújva), nem áll fenn ennek a lehetősége.

2016. aug. 28. 21:23
 6/23 anonim ***** válasza:
8%
Nem sorozhatnak be. Lőni sem tudsz egy egyszerű gépfegyverrel. Ez nem a 2 világháború, ahol gumipuskával puffogtattak és csak a ravaszt kellett megtalálni.
2016. aug. 28. 21:32
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Majd ha Magyarország is tesz valamit lakóiért, na, majd akkor igen. (=sohanapján)
2016. aug. 28. 21:34
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Szeretem Magyarországot, de nekem az első és legfontosabb a családom biztonsága. Ha itt háború lenne akkor én fognám őket és elcuccolnék velük egy békés országba.

Az embernek egy élete van, én nem áldoznám be arra hogy politikusok által kreált háborúban névtelenül öljek meg engem öljenek le.

2016. aug. 28. 21:36
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mindenféleképpen, de nem a politikus hulladékokat védeném, hanem a hazámat.
2016. aug. 28. 21:40
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudnának besorozni. Közel lakok a határhoz, hamarabb a túloldalán vagyok, minthogy megérkezne a behívó.
2016. aug. 28. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!