Mi a fontosabb számodra? A haza, vagy az életed?
"Viszont az életed a hazád védelmén kivül bárhogy meg tudsz halni,úgy hogy senki nem fog rád emlékezni.Ha meg a hazádért halsz meg,felkerülsz a hősök táblájára és nem fognak elfelejteni még ha nem is emlegetnek"
Nem kell hősök táblája! Csak élhető körülmény
„csak egy országtérképet tudnak szeretni”
Jól van, belőled sem lesz már vitapartner. :)
# 44
Jaj.Ezt az irományodat kínszenvedés végigolvasni.Kiégeti az ember agyát.
44es te nem vagy normális. Átbillentél a ló másik oldalára.
Lehet szeretni a hazát is meg az életed is egyaránt de háborúnál is lehet ezt tartani. Persze sokan meghalnak de ha harcba mész az nem feltétlen egyenlő azzal hogy meghalsz, csak van tétje, valakinek nagyobb, valakinek kisebb. Amúgy magyarnak itt a legjobb lenni, nem Angilában, Franciában stb.
"áldozd fel az életedet a hazádért"
Ez nem valami szekta ahol áldozatot kell bemutatni.
Az eletem. Azert jottem el Mo rol mar 1987 ben ugy hogy azota latogatoba is csak egyszer mentem vissza.
A haza az ahol az en eletem nekem jo es ahol jol erzem magma. az hogy hova szuletik az emberegy veletlen tenyezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!