Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a fontosabb számodra? A...

Mi a fontosabb számodra? A haza, vagy az életed?

Figyelt kérdés
Miért?

2015. jan. 28. 07:34
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

31-es

Viszont az életed a hazád védelmén kivül bárhogy meg tudsz halni,úgy hogy senki nem fog rád emlékezni.Ha meg a hazádért halsz meg,felkerülsz a hősök táblájára és nem fognak elfelejteni még ha nem is emlegetnek

2015. febr. 3. 15:04
 32/52 anonim ***** válasza:
45%

30-as te annyira el vagy kényeztetve vagy mi?neked semmi nem elég?A rezsi lentebb ment,a gáz se olyan magas.Tudod én Ukrajnában élek,és még ilyen xar ország nem létezik.A gáz megy felfele,a rezsi mindig magas,egyre többen kerülnek az utcára,az utcákon lövöldöznek,az emberek segghülyék,közbiztonság gyatra.Tudod mit gyere át ide és lakj itt egy évig.Ez az ország alig 20 éve van meg,de máris baj van vele.Itt minden elnök nacionalista.Itt mondják az emberek(ukránok)hogy milyen szép ország Magyarország.

De nektek nem jó semmi,mi?ti még többre vágytok?

El se tudjátok képzlni,mit meg ne adnék hogy ott lakhassak.

Egyszerüen erre nincs szó...

2015. febr. 3. 15:15
 33/52 anonim ***** válasza:
47%

Kedves utolsó! Elöször is sajnálom ami most Ukrajnában zajlik. A magyarokban benne van az hogy a másé mindig jobb, minekünk semmi sem jó . (tisztelet a kivételeknek)

De, ha vége lenne a háborúnak, te vissza jönnél Magyarországra?

2015. febr. 3. 22:03
 34/52 anonim ***** válasza:

Igen,laknék ott.Itt nőttem fel,de én akkoris magyarba szeretnék lenni.Érdekes hogy a szomszédos országok mind oda mennének,onnan meg szöknének külföldre.

Szerintem Magyarország egy szerethető ország

2015. febr. 4. 10:57
 35/52 A kérdező kommentje:
35-ös, miért nem kérsz állampolgárságot, és miért nem költözöl haza? Tuti támogatna az állam valamilyen szinten.
2015. febr. 4. 11:06
 36/52 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a Jagermeister a legfontosabb.:)
2015. febr. 4. 18:00
 37/52 anonim ***** válasza:

Van állampolgárságom,csak még nincs rá esély hogy tudjak ott lakni.

De ha elmegyek oda tanulni,az álmaimat is ott fogom valóra váltani.

2015. febr. 4. 19:56
 38/52 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de a két dolog kizárja egymást?
2015. febr. 11. 13:22
 39/52 Rubicon87 ***** válasza:
Az életem, az éltem a fontosabb vagy mások élete.
2015. febr. 11. 14:07
 40/52 anonim ***** válasza:

"Az èletem! Ezèrt nyugodtan meg lehet követni, de a csalàdom ès a sajàt èletem fontosabb bàrminèl.

Hogy mièrt? Nem a haza törődik a szüleimmel, nagyszüleimmel. Nem a haza tölt tartalmas időt a gyerekeimmel, nem a haza neveli fel őket szeretetben. Mèg sorolhatnàm.

Fontos a hazàm, szeretek itt èlni, de az èletem/èletünk fontosabb."

Első hozzászólóval 100% egyetértek.

2015. febr. 11. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!