Mit jelent számodra a haza? (többi lent)
Küszködést.
Sok sikert a szorgalmihoz.
Tegyuk fel (mert rendes segitokesz emberek vagyunk, ugye) hogy a kerdezo becsuletes es nem azt keri hogy irjuk meg helyette. Hanem hat ha minden valaszolo roviden leirja hogy neki mit jelent akkor majd a kerdezo kerit belole egy szep kis fogalmazast. Otleteket ker, no. Ha nem ezt keri akkor sem kap mast :P de ez is hasznosabb mint elkuldeni a fenebe.
Nekem az a haza ahol bekeben es biztonsagban elhetek es becsuletes munkaval jo eletet teremthetek magamnak a torveny uralma alatt. Udv Kanadabol.
Mivel én csak egy hazát ismerek, ami kimondottan sz#r, ezért én a szenvedést, gyötrődést, nincstelenséget mondanám. :D
Lehet itt jönni azzal, hogy máshol még ennél is sz#rabb a helyzet, de attól nekem még nem lesz jobb, mert nekik rosszabb. Nincs sok különbség rossz, és rosszabb között.
A nagy hazaszeretőket sem értem, mit tudnak szeretni ebben a mocsokban. Bár gyanítom semmit, mert mindenki a 100/200 évvel ezelőtti országot isteníti.
Javaslat.: A szorgalmiban azt várják, hogy az egekig magasztald az országot, szóval azt írjad, hogy büszkeséget, reményt, otthont, békességet. Nem szeretik, ha őszinte vagy.
hazudj és magasztald az országot, meg lesz az 5ös.
ha valóságra építesz, akkor el se fogják olvasni.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki rendesen válaszolt :)
(ha már veszi valaki a fáradtságot, hogy válaszoljon, legalább kérem szépen, a kérdésre.)
Egyébként kis véleménykutatást írtam volna bele, plusz amit én gondolok róla, tegyük hozzá, ötös vagyok irodalomból, csak gondoltam inkább stabilizálom, minthogy történjen valami, és négyes legyek. (tudom, tudom, az sem a világ vége, dehát na, ha ötös is lehetek, akkor egyértelmű.)
Tehát, köszönöm szépen, valószínűleg csak annyit fogok beleírni a válaszokból, hogy sokan elhagynák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!