Fontosabb e számodra a haza becsülete mint a saját életed, a személyes céljaid?
Figyelt kérdés
Nem meghalni kell a hazáért, hanem az életet érte fordítani!2011. máj. 22. 15:27
2/65 anonim válasza:
Én saját életem, személyes céljaimat venném előbbre..
3/65 anonim válasza:
Ezt így elméletben, tértől és időtől függetlenül nem lehet megválaszolni. Azt mondanám, lehetnek olyan helyzetek, amikor igen, de ez a mostani magyar helyzet nem ilyen. Ugyanis a mi hazánknak most nincs becsülete. Ezért nincs is miért feláldozni magam.
4/65 anonim válasza:
Amíg ilyen trógerek lehetnek kormányon addig nem.
5/65 A kérdező kommentje:
ma 15:42
Szerintem addigra nem lesz becsülete Magyarországnak amíg az emberek úgy fognak gondolkozni mint te jelenleg...
Ezt ne vedd személyesen, megértem a véleményedet, csak próbálom hogy gondolkozzatok el ezen...
Higyétek el, addig nem lesz itt jobb amíg mindenki csak saját magára figyel!!
2011. máj. 22. 15:58
9/65 A kérdező kommentje:
Egyre gyorsabban süllyedd magyarország
2011. máj. 22. 16:09
10/65 anonim válasza:
Mindenkinek a saját élete a legfontosabb és a céljai.És akkor fog jobbra fordulni Magyarország sorsa ha mindenki tesz azért hogy a saját élete jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!