Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fontosabb e számodra a haza...

Fontosabb e számodra a haza becsülete mint a saját életed, a személyes céljaid?

Figyelt kérdés
Nem meghalni kell a hazáért, hanem az életet érte fordítani!
2011. máj. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
86%

ha a saját életed jobb, az országé is jobb.

Olyan hogy haza nincs, emberek vannak, és személyek... persze nagyon könnyü dobálózni a "haza" szóval, de áruld már el nekem te eddig mit tettél az úgymond "hazádért"?

2011. máj. 22. 16:24
 12/65 anonim ***** válasza:
72%
Dehogyis
2011. máj. 22. 16:31
 13/65 bumbi02 ***** válasza:
82%

nem.

és ettől nem süllyed lejjebb az ország.

2011. máj. 22. 16:31
 14/65 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem az életet kellenne feláldozni,akkor hogyan gondolod a "bizonyítást"?mi módon,milyen értelemben kellene magunkat felaldozni? amúgy engem nem érdekel hogy hová húzzák az országhatárt. dolgozom a saját meg a csáládom megelheteseert, aztán ha kozben masoknak, idegeneknek is tudok segitenk megteszem, de az már csak mondhatni mellektermék.
2011. máj. 22. 16:41
 15/65 anonim ***** válasza:
23%

Igen

Első hely: Haza

Második hely: szerelem

Harmadik hely: élet.

Negyedik hely: Isten

2011. máj. 22. 16:44
 16/65 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha a hazám újra normális lesz, akkor igen. Persze egy felszabadító háborúban is ugyan az a helyzet.
2011. máj. 22. 16:49
 17/65 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelműen nem!

Ismerősök között többször szóba került ez a téma, én mindig kifejtettem, hogy hazám lehet több is, de életem csak 1 van. És bizony azt az 1 db életemet úgy élem, hogy nekem legyen a legjobb, a saját céljaimat érjem el, és ne arra áldozzam az egész életem, hogy a "haza becsülete" címszó alatt másoknak még jobb legyen. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy magasról tennék másokra, a körülöttem élőkre, de az első én vagyok. Épp ezért nem értek egyet a Nemzeti dallal sem, mivel nekem drágább a "rongy életem", mint a haza becsülete.

2011. máj. 22. 16:51
 18/65 anonim ***** válasza:
30%

"és ettől nem süllyed lejjebb az ország."

Mert már lesüllyesztettétek...

2011. máj. 22. 16:52
 19/65 anonim ***** válasza:
86%

Mi a haza becsülete? Ez csak egy üres szólam! Mit kellene bárkinek is tenni ezért?

Nem fontosabb,mert a családom a legfontosabb.

Ha minden családnak van tisztességes megélhetése,feltudják nevelni a gyerekeiket, nincs korrupció,kapzsisűg,akkor a hazának is van becsülete. Most viszont nincs.

2011. máj. 22. 17:15
 20/65 anonim ***** válasza:
95%

És a haza mit tesz értem? Biztonságot kellene, hogy nyújtson. Ha ezt megkapnám, akkor nyilván fontosabb lenne, mint most. De szerintem az nem normális dolog, hogy a tisztességesen dolgozó embereknek megélhetési gondjaik vannak. Márpedig nem egyet és nem kettőt ismerek ilyet.

Szóval majd amikor ez az ország élhető lesz, és érdemes lesz arra, hogy én tegyek is érte valamit, na majd akkor újra tedd fel a kérdést...

2011. máj. 22. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!