Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fontosabb e számodra a haza...

Fontosabb e számodra a haza becsülete mint a saját életed, a személyes céljaid?

Figyelt kérdés
Nem meghalni kell a hazáért, hanem az életet érte fordítani!
2011. máj. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
35%

nem egyértelmű nem

sajnos ez van

2011. máj. 22. 22:37
 42/65 anonim ***** válasza:
27%

ja te nem magyarországon élsz kedves kérdező

lécci áruld el, hogy melyik országban laksz?!

amúgy külföldről könnyű magyarkodni, ha nem laksz itt akkor maradj ki az ilyen kérésekből,

2011. máj. 22. 22:40
 43/65 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésben nem konkrétan Magyarországról van szó, úgyhogy nem kell kimaradnia.
2011. máj. 22. 22:42
 44/65 anonim ***** válasza:
66%

hát igen, de mondjuk azt se tudja akkor, hogy érdemes e a hazáért meghalni vagy nem

én látom, hogy nem, szegény területen lakom, az elmberek elkeseredettek, egyetlen mentsvárunk az élet és a gazdagok, az árulók stb szidása..

és nem alaptalanul

az ide írogató gazdag cégvezetőknek (Kolopele vagy mi)meg igen, úgy vándorolnak milliók a zsebükbe, hogy nem érdemlik meg

tolvajok, gazemberek, tolvajok és negyedszerre is tolvajok..meg csalók is

egy sikeres cégvezető ki tudja, hogy hány embert ásott el a kertjében ( az ellenségétől a visszaszólós cselédig) hogy sikeres legyen

2011. máj. 22. 22:46
 45/65 anonim ***** válasza:
79%
Akiket szívesen megölök néha gondolatban, azok mind itt vannak a gy.k. - n. Az életben még nem történt ilyen. Tetszett az iróniád, már ha annak szántad.
2011. máj. 22. 22:53
 46/65 anonim ***** válasza:
71%

"meg igen, úgy vándorolnak milliók a zsebükbe, hogy nem érdemlik meg"

Mi van? Honnan tudod te, hogy ki érdemli meg?

2011. máj. 22. 23:05
 47/65 anonim ***** válasza:
56%
Nem, mert nincs olyan, hogy haza. Vagy van, de akkor az egész világ az. Nem értem, miért számít egyeseknek olyan nagyon, hogy pár hülye a sz@ros térképükön hova húzgálja a csíkokat.
2011. máj. 23. 00:29
 48/65 anonim ***** válasza:
78%
Mit értesz becsület alatt?
2011. máj. 23. 00:49
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

kopolele:

Valóban kialakult egy kép egy ilyen jól élő rétegről. Azt sem tagadom, hogy vannak emberek akik kemény munkával küzdötték fel magukat abba pozícióba, ahol vannak. De azt én nem tartom véletlennek, hogy az elmúlt években korrupciós botrányoktól hangos a média (és ami még elgondolkodtatóbb, hogy bármilyen politikai beállítottságú híroldalt megnézhetsz, biztos, hogy volt már ilyen jellegű témája), szarért-húgyért privatizálnak mindent, elnézést a kifejezésért, de így van!

Sajnos, bocsánat ha most filozofikusnak tűnő választ fogok adni, de ha az ember hatalmat birtokol akkor az könnyedén meghülyítheti őt - ami sok esetben azt jelenti, hogy a saját céljait megvalósítja, a többiek meg mehetnek a levesbe...

Angliát és/vagy Franciaországot pedig azért nem hasonlítanám Magyarországhoz, mert más-más történelemmel rendelkezünk. Itthon 1989-ben vetette meg a lábát a "parlamentarizmus", míg nyugaton több évtizedes/évszázados hagyománya van már ennek.

2011. máj. 23. 09:06
 50/65 anonim ***** válasza:
76%
Így van, nagyon sok visszaélés történt az országban, főleg a szocik a 8 évük alatt majdnem mindent tönkre vágtak. De mint írtad, nem mindenki így érte el a sikereit, ahogy én sem. Józan gondolkodás mellett ezt tiszteletben kellene tartani, és mellőzni a teljes általánosítást. Vagyunk azért jó néhányan akik nem a közösből loptunk és hátradőlve vártuk hogy potyogjanak a milliók a zsebünkbe. Persze én sem 20 éves vagyok, hanem lassan 50.
2011. máj. 23. 10:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!