Fontosabb e számodra a haza becsülete mint a saját életed, a személyes céljaid?
"A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04" Szerintem mások nevében ne beszélj, nem tudhatod kié mennyire büdös. A kérdezőtől pedig elnézést kérek, nem tudhattam hogy miért írsz hibásan annyiszor. A Fidesz pedig senkitől nem vesz el semmit, csupán hagyja hogy mindenki dolgozhasson legjobb tudása szerint. Kicsit unalmas már, hogy mindenki nyomoráért a Fidesz a felelős. Kicsit magába is kellene nézni mindenkinek, vagy nem?
Persze, ez világos, abban egyetértünk, hogy az életemet én irányítom, de az már más kérdés, hogy ki tudja befolyásolni. A kormány pedig tudja, márpedig ha olyan mentalitású emberek vannak vezető szerepben, akik egymásra köpködnek, ahelyett, hogy az ország szekerét mozdítanák előre, akkor sajnos nem tudok mi egyebet tenni, mint azt mondani: köszönöm, ebből nem kérek - és megyek külföldre. Itt maradhatok, de minek, ha tudom, hogy rosszabb lesz a sorom, nem éri meg? Aki pedig nem sír miatta, az már valószínűleg el is ment - vagy ő van a vezető szerepben, és tényleg nincs is oka sírni, mivel milliók szállnak a zsebébe.
De hadd szögezzem le: ez a magánvéleményem, szóval nem tényekként mondtam a fenti momentumokat.
Nem.
Mert 1:x-hez esélyem volt arra hogy itt szülessek...ha japánban dobtak volna le akkor az lett volna a "hazám",attól még én nem fogok meghalni érte,sem bármi mást tenni.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:32" Van amit elfogadok abból amit írtál, de attól hogy valaki vezető az nem azt jelenti hogy magától röpködnek a milliók a zsebébe. Sajnos sokaknak fals elképzelése van arról hogy mit is dolgozik egy olyan ember, aki céget, gyárat vezet és emberek sorsa van a kezében. Kialakult egy kép, hogy aki jól él az vagy csaló, vagy bűnöző, vagy politikus. Ez azért nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!