Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a fontosabb számodra? A...

Mi a fontosabb számodra? A haza, vagy az életed?

Figyelt kérdés
Miért?

2015. jan. 28. 07:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
50%

"Nagy hőzöngő hazafiaktól kérdezném csak: szerintetek a zsidók, liberálisok, stb. uralkodnak Magyarország felett, övék minden hatalom - de ugyanakkor azt is mondjátok, hogy a hazát minden igaz embernek meg kell védeni....nem öngól ez egy kicsit, gyerekek? Tiltakoztok a libsik hatalma ellen, de konfliktus esetén az országvezetéssel kiknek a hatalmát védenétek? "

Nem tudom feltűnt-e, de a kutya sem hozta fel a témát rajtad kívül.

2015. jan. 28. 18:36
 22/52 anonim ***** válasza:
72%
Ja, hivatásos katonának ez nem kérdés, ő erre esküdött!
2015. jan. 28. 18:39
 23/52 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelműen az életem.
2015. jan. 28. 22:03
 24/52 anonim ***** válasza:
0%
Egyik se! Földi pokol oszága vagyunk
2015. jan. 29. 13:28
 25/52 anonim ***** válasza:
A haza területéért, mint a Kárpát-medence közepe, megérné harcolni. Gondolom nem kell részletezni a táj adottságait. Viszont az Országért, amiben jelenleg élünk, azért egyáltalán nem. Tisztelet a kivételnek, de az átlag mentalitású magyarért nem éri meg meghalni.
2015. jan. 29. 14:14
 26/52 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem véded meg a hazád,a családod és az életed is bukni fog.A haza,ami felnevelt,ahol születtél,aki a CSALÁDODRÓL gondoskodott,nem védenéd meg?Gyakorlatilag,a családódért harcolsz meg az életedért.Én inkább a harcmezőn halok meg a családomért,testvéreimért,minthogy gyáva emberként,aki nem harcolt,csak meghalt úgy hogy a családját se védte
2015. jan. 31. 00:33
 27/52 A kérdező kommentje:
Én pedig elmenekülnék egy olyan helyre ahol biztonságban vagyok a családommal. Te meghalhatsz felőlem a harcmeződön :D
2015. febr. 1. 21:25
 28/52 anonim ***** válasza:
0%

És mégis, milyen helyen akarsz biztonságba lenni a családoddal, ha szabad kérdeznem? :D

Mert szerintem pl svájc sem olyan hülye, hogy a több 100ezer menekültett minden szó nélkül be engedje.

2015. febr. 3. 10:17
 29/52 A kérdező kommentje:
Olyan helyen, ahol nincs háború. Ha ez a hely Új-Zéland, akkor az, ha Dél-Afrika, akkor az. Az életem, és a családom élete a legfontosabb. Nem pedig az, hogy harcoljak. Kit érdekel, hogy hol van a hazám? Nem vagyok egy hazafi, úgy gondolom, hogy az ember a legfontosabb, nem pedig mindenféle mondvacsinált baromság, mint nemzetiség, hazafiság, politika. És nem vagyok sem buzeráns, sem liberális, sem zsidó. Csak iszonyatosan nagy bennem az élni akarás, és az életemet minden áron megmenteném, nem áldoznám fel semmiért, csak akkor ha nincs más lehetőség, és csak a családomért és a szeretteimért. Amíg lehet menekülni, megtenném, nem hősködnék, meg hazafiskodnék.
2015. febr. 3. 10:37
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Az élet! De azt hiszem ez logikailag egyértelmű is, ha meghalsz, akkor alapból teljesen mindegy, hogy van-e hazád vagy nincs, ha az életed megvan még lehet újra hazád.
2015. febr. 3. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!