Mely országok hadseregei legképzettebbek?
németek:
Mit mondtam a GSG-9 és KSK az SAS kompintás és SAS ek segítik.képzik és vezetik az akcióikat.Ja ha valaki kérdi ennek mi köze aképzetséghez csak az hogy emböl logokus hogy az angolok szerintem képzetebek a németeknél.
franciák: GIGIN "német szindroma" ami szerintem emlitésre méltó a francia idegenlégió az tudom hogy kemény de a kiképzetségéről sok részletet nem tudok.
A többi NY európai O. az elöbbiek aránytalan keveréke a nemzeti egyenruhával és azok sajátoságaival.
ja és az al-kaida arról nincs tényekre alapuló elképzelésem de az amcsiknál biztos jóbb és a többi ilyen jellegű félkatonai klub is.
Az izraeli meg a legendák szerint a legképzetebb de 10000 fős gerilákkal nem bírnak el milehet az ok alulképzetség?genfi egyezmény megkötései?össze esküvés? nem tudom deszerintem amit a moszadról és matkalról hallotam győzni kellet volna.
Ruszkik.létfentéltel az erős hadsereg mert sajnos sokkan rűhelik őket és ami nincs teknikában az képzésel potolják és jobban tejesitetek afganisztánban mint a jenkik.Aminekem a legjobban tetszik tőlük az a kézitusa kiképzésük azt mi is átvehetnénk(amugy ebben a témában nekem orosz Vs. dél-korea szerintetek melyik jobb?) ja és ez csak saját vélemény szerintem ha egy kicsit titokban még brutálisabbak és nem bomlik fel a K-i tömb győznek afganisztánban amugy nem "brutalitás a hangsúly" mert ki tugja a jenki barátaink titokban "hogy" harcolnak a tálibok ellen.Yah de sajnos a csecsenháború sajnos rájuk is bélyeget nyomot de grúzi szerint már kicsit fel fejlődtek.
Hírtelenyében ennyi jutott eszembe ha érdekel még valamiről a véleményem megírhatod amugy egy végleges top lista szerűséget igyekszem össze hozni.
Pl 1.afganisztán
2.japán
3.kis kutya füle
....
Ja ez a lista csak példa de a válaszaitók segitenek megcsinálni?
És miért akkarom ezt mert végre le akarom zárni a ki a jobb és ki képzettebb kérdést tudom hogy nem tudjuk mi van a felszin allatt de ugy nagyából meg a lelkibékémért.
Afganisztán a kutya seggébe van az OROSZ SPETNAz-tol!!!
Afganisztán hagyad már az oroszok védik...ott a legjobbak mind oroszok!!!
1.Al-khaidák
2.Orosz spetnaz
3.USA
4.Arab országok meg kelet
4.Nyugat eu.
Ezzel tuti lessz aki nem ért egyet.Lehet valamit kihagytam.De első 2 szerintem tuti.Jó mondjuk nem fognak egyetérteni az oroszokkal mert itt b*sztak minket 40 évig meg utáljuk őket akkor már nem is lehet profik igaz:)))?
Meg a legtöbben azt írják amit szeretnek amit utálnak azt meg nem...Ez is már rasszizmus...-.-" sose fognak egyetérteni ebben.
Hozzátenném hogy oroszországba vannak olyan iskolák ahol a diákok képzettebek a csicska pénzek amcsiktol...
Lehet utolso mondatomat túlzásba vittem de valamennyire igaz.Persze usa-ba is vannak jo alakulatok.
Ha meg hadsereg akkor egyértelmü h oroszok legképzettebek Usa-nak emg legjobb technikája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!