Milyen tank volt az IS 7-es?
Figyelt kérdés
A World of Tanksban a legjobb tank ! Nekem is ilyen van. Csatákat fordítok meg velük és sniperkedek is. Sokkal jobb mint pl a Tigris vagy a Tigris 2. Ezek szerint a valóságban is nagyon jó tanknak kellett lennie, ha ez mintázta meg a játék legjobb tankját ! De miket ért el ? És most miért nem ezt használják a háborúkban ?2012. júl. 19. 00:16
31/62 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mennyit foglalkoztál tankokkal és hol vizsgáztálle belőle, mert ha autódidakta módon foglalkozol vele, akkor nem ellenőrzött a tudásod. lényegében amit leírtam az reális, ha már sebződött a tank, megsérűltek részei és alkatrészei van halott tag a legénységben, akkor már könnyebben lőhető ki.
2012. júl. 31. 00:01
32/62 Jookoo válasza:
Mi a bizonyítékod hogy nem eredeti?Egyébként mostohaapám jól játszik.Egyébként mondom mutass bizonyítékokat és elhiszem.Te még nem mutattál bizonyítékokat.
33/62 A kérdező kommentje:
Mutassál bizonyítékot hogy ez nemeredeti. http://www.youtube.com/watch?v=-g8x996cl58
Érted, ezeket direkt összevissza hamisítják, mond meg a gyereknek hogy álljon ki vagy kussoljon.
2012. júl. 31. 00:18
34/62 Jookoo válasza:
Ezt elég rosszul tudod.A tank páncélzata nem gyengül attól hogy egy személy meghal.Alkatrészek? ha egy Tiger eltalált szemből egy Shermant a való életben az azonnal felrobbant.Egyébként meg mint mondtam a tankok kilövését a páncél akadályozza.A való életben akár kilométerekről lőtték egymást.Egyébként az neked felületes,ellenőrizetlen,hogy felnőtt a témában járatos történész történelem szakos tanárnak is voltam már vitapartnere?Az pedig a vereség beismerése,hogy már sértegeted vitapartnereid is és azok rokonait.Látszik hogy nem vitáztál még soha élőben ahol szabályok is vannak.(Vita nem egyenlő a veszekedéssel.Vitázni higgadtan kell és nem szabad személyeskedni.El kell fogadni az ellentétes oldal álláspontját amennyiben annak bizonyíték áll rendelkezésére,és ha cáfolod annak hitelességét azt annál hitelesebb bizonyítékkal kell cáfolni).Ha egyébként annyira értesz a tankokhoz miért mondtad,hogy a kerámia széttörik,mikor az az akkori tankokon egyáltalán nem volt.Ha ennyire értesz a tankokhoz akkor: Ki volt Villers Bocage hőse? Mi volt a korai T-34-esek legfőbb hibája? A tiger I-esnek miylen típusú ágyúja volt a való életben(űrméret, csőhoszz [L/ -es rész].Miért hívták Tommy kuktának a Shermant? ha gondolod kérdezek még ;)
35/62 Jookoo válasza:
Ez a videó lehozott azt hittem legalább bizonyít valamit.Ez tényleg hamis, de a kettő nem is hasonlít más technikákat igényelne.Az egyikhez elég a szaktudás a másik hamisításához viszont Hacker tudás is kéne és a hackerek sosem akarnának ilyet összedobni mert nem találnák értelmét.
36/62 Jookoo válasza:
Baromi okos vagy gondolom arról a jelenségről,hogy páncélrepedés nem hallottál.Például a Toldi korai változatán is jelentkezett,de nagyon nem azért mert eltalálták és amiatt.Egyébként nem tudom,de mondjuk én élőben elég nehezen tudnám magam kiadni történésznek:D Egyébként itt nem neki kell bizonyítani hanem neked.Ő bizonyította videóval te nem tudtad semmivel a videó hamisságát bizonyítani csak egy Flying Elephanttal ami egyébként egy korai Brit szupernehéz tank terve is ha érdekel :)
37/62 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=S3rDyZcAKSc
Mégegy videó. Eléggé látni, hogy az E-75 kiüti az IS-7-est. Habár már nem játszok WoT-al, de ez eléggé meggyőző :)
38/62 anonim válasza:
Egyébként meg az IS-7-es frontpáncélja 150mm, az E-75 legerősebb ágyújának AP-s átütőereje pedig 250mm. Az IS-7 tornya 240mm előröl, ott már rezeg a léc, de a frontpáncél mindenképpen átüti.
39/62 Jookoo válasza:
Nem meggyőző videó!! a Homok látszik,hogy zsírkrétával van berajzolva :P XD egyébként meg hiába magyarázod neki neki kéne bizonyítani az ellenkezőjét,de nem teszi csak mostohaapám játéktudását az én hozzáértésem és a téged becsmérel.
40/62 anonim válasza:
Hát igen a személyeskedésbe való átcsapás a vereség beismerése. Tudom ajánlani, hogy add el a számítógéped és az ehhez hasonló játékokat meg felejtsd el örökre mert nem neked valók! És Már megmondtam azért nem TUDOK kiállni veled mert nincs E-75-söm meg E-100-asom mert eladtam őket és nem fogom a millióimat egy értelmetlen vitára elfecsérelni! Teszt szerverre meg csak a türelmetlen pancserek járnak akiknek nincs türelmük a normál játékhoz és a te kedvedért nem szedem le, hogy egy csata után töröljem! Videókkal sokkal gyorsabban és egyszerűbben lehet bizonyítani az állításokat! Amire te csak annyit írsz, hogy "nem szemből van" meg "photoshopolt". Mondom ha szerinted photoshopolt akkor BIZONYÍTSD, hogy az és ne valami Dumbót rakjál be aminek köze nincs hozzá! Biztos aki a videót csinálta csak azért csinálta, hogy photoshopolja! SZÁNALOM! Csakhogy rátegyek még nesze még egy videó E-100 SZEMBŐL (és a videó nem PHOTOSHOPOLT, de ha szerinted az akkor csak ismétlem magam BIZONYÍSD)sebzi az IS-7-est. Igaz 150-es löveg, de annak az átütése kisebb mint a 128-asnak: http://www.youtube.com/watch?v=0EbvOW9XKY4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!