Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen tank volt az IS 7-es?

Milyen tank volt az IS 7-es?

Figyelt kérdés
A World of Tanksban a legjobb tank ! Nekem is ilyen van. Csatákat fordítok meg velük és sniperkedek is. Sokkal jobb mint pl a Tigris vagy a Tigris 2. Ezek szerint a valóságban is nagyon jó tanknak kellett lennie, ha ez mintázta meg a játék legjobb tankját ! De miket ért el ? És most miért nem ezt használják a háborúkban ?
2012. júl. 19. 00:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tűnik el a hozzászólásom állandóan, de az E 75, de még az E 100-assal sem lehet előről megsebezni az IS 7-est ami király tank. A játék legjobb tankja. Még az IS 8-nál is jobb, bár az csak 9-es tank.
2012. júl. 30. 16:35
 22/62 Jookoo ***** válasza:
Mostohaapámnak IS-7-ese van és láttam már olyat,hogy egy E-75 szemből lőtte meg és nem is túl közelről.A WoT egyáltalán nem élethű pont emiatt: úgy csinálták meg a tankokat,hogy azok egyensúlyban legyenek,tehát egyik tank sem sebezhetetlen szemből sem a tier 9-es tankok képesek kilőni szemből egy tier 10-est ha az nem lő vissza rájuk.Ha téged képtelenek kilőni szemből akkor gratulálok:mert vagy szerencsés vagy,esetleg nagyon bénák támadnak rád,sőt az is lehet,de kicsi az esélye,hogy hacker vagy:) döntsd el melyik a helyes válasz.
2012. júl. 30. 17:10
 23/62 Jookoo ***** válasza:
100%
Egyébként meg az IS-8 lehet hogy tier 10-es,de az,hogy nagyobb a száma nem azt jelenti,hogy nehezebb vagy erősebb tank.Például a magyar Zrínyi 1-es sokkal hatékonyabb lett volna mint a páncélvadász szerepkörre egyáltalán nem alkalmas Zrínyi 2 ami inkább rohamlöveg.És egy tank nem amiatt király mert áttörhetetlen szemből a páncélja.Egy darab királytigrist sem lőttek ki szemből a való életben mégsem lehetett velük háborút nyerni.
2012. júl. 30. 17:14
 24/62 anonim ***** válasza:
Nyugodtan letagadhatod a csillagos eget is az égről kérdező videó és beszámolók bizonyítják lehet sebezni. Privátban meg oszthatsz ahogy akarsz attól még a tényen nem változtat.
2012. júl. 30. 18:26
 25/62 anonim ***** válasza:
Ja és letiltottalak privátban szóval ott már hiába küldöd az "áldásokat"!
2012. júl. 30. 18:33
 26/62 Jookoo ***** válasza:
Nekem is itt írj ne privátban.Itt mint látod többen is bizonyítják érvelésed hibáit.
2012. júl. 30. 18:35
 27/62 A kérdező kommentje:

Nézzük a felvetéseket és ezek cáfolatát !

-Mostohaapámnak IS-7-ese van és láttam már olyat,hogy egy E-75 szemből lőtte meg és nem is túl közelről.

-Egyébként meg ha többen is bizonyítani tudnak ellened akkor valószínűleg nem mi tudjuk hibásan.

Nem tudják ! Figyelj, kihívtama gyereket csatára,de nem mert kiállni. amit linkelt nekem azt nem előről lőttékmeg, ha előről lövikmeg te nem vagy képes megmondani hogy arany lőszer-e, mert arany lőszerrel lehet sebezni előről, ez a lényeg, alaplőszerrel, azaz páncéltörő lövedékkel nem lehet, ha nem esett le róla a repeszpáncél !

-A WoT egyáltalán nem élethű pont emiatt: úgy csinálták meg a tankokat,hogy azok egyensúlyban legyenek,tehát egyik tank sem sebezhetetlen szemből sem a tier 9-es tankok képesek kilőni szemből egy tier 10-est ha az nem lő vissza rájuk.

Ez nem így van, csak annyi az igaz, hogy a wot nem tükrözi a valóságot. A tizes amerikai tankot semmi nem képes előről átlőni, igaz hogy oldalt és hátúl papírvékony, előrenyomulásra szokták használni. Keményebb előről az IS 7-esnél, bár nem olyan jó tank egyéb tulajdonságaimiatt.

Olyan van, hogy egy prémium tank a Type 59-ES ami 8-as tank még a nerfelés előtt ki tudott szedni egy 9-es tankot az IS 4-est, úgy hogy 100%-on élte túl a csatát ! Egyszerűen olyan gyors volt a Type 59-ES PRÉMIUM TANK, HOGY az egy szinttel magasabb IS 4 NEM volt képes a tornyát forgatni olyan gyorsan hog ykövesse a mellette forduló Type 59-est ! Pedig azt az IS 4-est ami anno 9-es tank volt, nem lehetett nem prémium 8-as tankkal sebezni oldalról és hátúlról sem, csak ha már sebződött ! A tigris 2,IS 3,T 34-es képtelen volt sebezni !

PL amúgy a játékosok berkein belül tizes tanknak aposztrofált E 75 képes kiszedni az IS 4-est ami már egy visszanerfelt megkopott tizes tankot, akár úgy hogy 100%-on élje túl a csatát.

-úgy csinálták meg a tankokat,hogy azok egyensúlyban legyenek

Akkor űlj be egy IS 7-esbe majd egy bármely más tizes tankba és utána beszéljél !

-És egy tank nem amiatt király mert áttörhetetlen szemből a páncélja.Egy darab királytigrist sem lőttek ki szemből a való életben mégsem lehetett velük háborút nyerni.

Ez igaz és az IS 7-es legnagyobb érdeme, nem feltétlen a front páncél erőssége és áthatolhatatlansága. Egyébként akkora túlerőben voltak a szövetségesek a háború fordulópontja után, hogy lényegtelen volt a tigris 2-es erőssége, már felűlről is le tudták volna szedni mert akkora difi volt a javukra.

2012. júl. 30. 22:36
 28/62 anonim ***** válasza:

Jézusom megin kezdődik! Fogd már fel, hogy előről lőtték meg alap lőszerrel! Te a saját szemednek sem hiszel vagy mi? Tessék mindenki meggyőződhet róla: http://www.youtube.com/watch?v=joBK2tXIuMk

Viszont jópár videó van ami ezt alátámasztja. Amúhy Jookoo jól írta ha a te IS-7-esed nem lőtték át szemből az vagy azért van mert mázlista vagy vagy bénák az ellenfeleid. Ha te nem voltál képes E-75-el vagy 100-al sebezni az IS-7-et akkor meg te vagy ügyetlen, de attól mert te nem tudod attól még más lehet tudja! Parancsolj nézd csak meg hol lehet sebezni az IS-7-est: http://www.youtube.com/watch?v=Kuyy1Mgn9lU

Amúgy az amerikai tankos véleményed se állja meg a helyét. Ezt a "nem mert kiállni" nevetséges érveléseket meg hagyjuk mert a dedóban használnak ilyet. Privátban 100-or leírtam miért nem, de te csak nem fogod fel.Amúgy köszi én legalább tetriszen is tudok játszani, de neked nyilván az is túl bonyolult lenne! ;)

2012. júl. 30. 22:49
 29/62 Jookoo ***** válasza:
Már bocs de a videó nem photoshopolt.Az olyan videókat ha nézed láthatsz eltéréseket,nem is keveset.Szóval mint látod mostohaapámat is szinte így lőtték ki csak ott az ő szemszögéből ment az egész és mint mondtam 100%-ig szemből.
2012. júl. 30. 23:36
 30/62 Jookoo ***** válasza:
Szerintem 6 év folyamatos a témával való foglalkozás után egyébként jobban tudom,hogy hogy működik egy tank mik a gyengéi,hol vannak a gyengébb hegesztések,hogy épül fel a tankok belseje tehát a valós tankokkal kapcsolatban szerintem fölösleges bármit mondanod mert újat nem hiszem hogy tudsz.
2012. júl. 30. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!