Milyen tank volt az IS 7-es?
Figyelt kérdés
A World of Tanksban a legjobb tank ! Nekem is ilyen van. Csatákat fordítok meg velük és sniperkedek is. Sokkal jobb mint pl a Tigris vagy a Tigris 2. Ezek szerint a valóságban is nagyon jó tanknak kellett lennie, ha ez mintázta meg a játék legjobb tankját ! De miket ért el ? És most miért nem ezt használják a háborúkban ?2012. júl. 19. 00:16
11/62 anonim válasza:
az m1 abrams lényegében egy német amerikai közös tank:D
Volt egy közös őse az MBT-70 ebből az amcsik az m1-et a néemtek pedig a leopard 1-et fejlesztették ki.
Kérdésre:
IS-7 nem volt túl jó pont ezért nem került sorozatgyártásra..a wot-nem szimulátor kb annyi köze van annak a valódi erőviszonyokhoz ami ott a játékba van mint nekem a qvantum fizikához:D
+az is-7 az már egy őskövület olyan mintha azt kérdeznéd miért nem tigriseket használnak ma is:D
12/62 anonim válasza:
IS-7-est én bajosan nevezném a legjobbnak. Mikor E-75-ösm volt aprítottam őket, de Tigrissel is lőttem már ki szemből! Az, hogy kinek mi a legjobb ez egyénfüggő! A WoT csak egy MMO nem szimulátor! Azért érzik sokan a szovjeteket a legjobbnak mert orosz játék szóval ne csodálkozzunk ha hazajátszanak. Amúgy az IS-7-es azért nem gyártották sorozatban mert felesleges volt. T-10-el az IS ág el is tűnt. A háború után a Párduc mintáját követő MBT harckocsik terjedtek el amik jobbak voltak mint a Patton vagy a T-54. Ma meg azért nem használják mert nevetségesen egyszerűen kilőnék. Páncélja simán acéllemezből és ötvözőanyagból áll semmiféle kerámia vagy egyéb védettséget növelő lemez nincs benne. Olyan mintha a II.VH-ban Tigris ellen mentek volna Mark IV-es tankkal.
13/62 anonim válasza:
Is 7 a leggynegébb tier 10 csak az a jó benne hogy gyors amugy az egyik leggyengébb utálom fuj
14/62 anonim válasza:
Murder3,te keversz valamit.Német-Francia együtt működésből született a Leopard 1.
15/62 A kérdező kommentje:
Nem egyébként a játékban a wot-ban az IS 7-es a legjobb tank, minden klán ezt használja ! Nekem is ez van és dominálok minden csatában, sniperkedek és csatákat fordítok meg velük ! Az E 75 egy 10-es erősségű tank a saját szintjén, de nem lövi át az sem előről az IS 7-est csak ha már sebződött. A leggyengébb tizes tank a francia vagy az IS 4-es. Az IS 7 az álom tank.
2012. júl. 26. 02:33
16/62 anonim válasza:
Simán átnyesi az E-75-ös szemből is az IS-7-est. Tapasztalat!
17/62 anonim válasza:
Már eladtam az E-75-öt és most AMX-50B-re hajtok. Amúgy sebzi csak tudni kell hol kell lőni.
18/62 anonim válasza:
Azért mert nem tudod őket kezelni, de mások igen. Videók is bizonyítják: http://www.youtube.com/watch?v=HlOXEzzzBWg
19/62 Jookoo válasza:
A valóságban a Joszif Sztálin 7 nem volt túl jó tank.Sok hibája volt.A WoT-ban sincs ez másképp bár a WoT körülbelül annyira élethű mint mondjuk a Battlefield 2-ben a tankcsaták(na jó annál kicsit élethűbb),de a játékban sem egy jó tank.Az meg már a te bajod ha orosz tankkal sniperkedsz(azt pontos ágyúval szokás). A mai háborúkban még egy Scorpion is ki tudná lőni.
20/62 Jookoo válasza:
Egyébként MBT-ből is több fajta van.Az Abrams és a Leopard 2 és a Challenger II például nehéz ellenben az oroszok még mindig inkább a közepes súlyú tankokat szeretik jobban(nem teljesen hibás elképzelés,hiszen elég ha az Abrams brutális fogyasztására vagy a Challenger II egekbe szökő árára gondolunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!