Az elso vilaghaborut katonai szempontbol nem vesztettuk el sem mi sem a nemetek. Akkor hogy tortenhetett meg az, hogy mi jottunk ki vesztesnek? A vilaghaborut az osztrakok kezdtek megis minket buntettek. Ertelmes valaszokat kerek.
bumbi02 te nagyon irritáló vagy. Én még tőled csak annyit láttam hogy húzod fel annak az agyát aki hisz a nemzetbe.
nekem nem az a bajom ha valaki hisz a nemzetbe, hanem az hogyha vegyiti a nemzetbe való hitet és a butaságot, hülyeséget.. oké hogy szeretjük a magyar nemzetet , de azért nem kell kitalálni dolgokat, hogy igazából el se vesztettük a háborút, a román csapatok akik betörtek Erdélybe ők is csak turisták voltak , meg hogy hetente feltenni egy kérdést amiben trianonról van szó h jajj jajj de rossz.. ezt nem szeretem, a nemzetet bírom.
nem igazán tudom értelmezni a "buznyák" szót.
az ember járjon utána a témának, viszont trianonos kérdésből legalább 300 van már az oldalon, hetente teszik fel az újabb Trianon igazságtalan volt, sírjunk együtt -stilusu kérdéseket. Persze az volt szerintem is, nem minket kellett volna ennyire büntetni, de ez van, ideje lenne tullépni rajta..
"bumbi02 te nagyon irritáló vagy. Én még tőled csak annyit láttam hogy húzod fel annak az agyát aki hisz a nemzetbe."
Ezzel egyetértek!
"1916-ban a zsidók bevitték a háborúba az USÁT"
Jajj istenem... A németek elsüllyesztettek egy hajót tele civil amerikaiakkal és ezért csatlakozott az USA a háborúba.
ma 19:50
Aha persze... És a németek robbantották ki a háborút, ugye? Akit érdekel a téma keressen rá a googleban a A második világ háború igaz történetére sokat írnak az első világháborúról is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!