Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért járatódott le Magyarorsz...

Miért járatódott le Magyarországon a sorkatonaság intézménye?

Figyelt kérdés
Bárhol kerül szóba, általában szidják, alig van olyan, aki mellette lenne. Mi lehet ennek az oka? Tényleg olyan rosszul működött amikor még volt?
2024. ápr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
#21 & 46 Semmilyen egyenruhát nem szeretek. Tudom, onnan, hogy ismerem a saját ízlésem. #26 vagyok.
2024. máj. 29. 23:22
 52/54 A kérdező kommentje:

"a sorkatonaság sehol sem népszerű"

Bécsi, amúgy szerinted minek van, ahol még van? Például a finneknél? Vagy ők szeretik és náluk presztízst jelent? Vagy félnek a szomszéd közelségétől? Az osztrákokat még úgy sem értem, náluk minek. Ők mitől tartanak?

51-es én az egyenruhás embereket általában kerülöm. Többségük a civilben is merev, rugalmatlan, "kihaénnem" felfogású, aki azért mert egyenruhát visel azt hiszi ő a nagy király és bármit megtehet. Ezt eredményezi, ha egy kis hatalmat kap valaki, nem mindenki tudja kezelni.

2024. máj. 30. 08:16
 53/54 BécsiFehér ***** válasza:
#50: Két dolgot is írtam, nem tudom, mire írod ezt.
2024. máj. 30. 09:15
 54/54 BécsiFehér ***** válasza:
#52: Szerintem kérdezd a finneket és az osztrákokat. Én honnan tudjam mi alapján döntöttek így?
2024. máj. 30. 09:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!