Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért járatódott le Magyarorsz...

Miért járatódott le Magyarországon a sorkatonaság intézménye?

Figyelt kérdés
Bárhol kerül szóba, általában szidják, alig van olyan, aki mellette lenne. Mi lehet ennek az oka? Tényleg olyan rosszul működött amikor még volt?
ápr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%
#3, Annyival ér többet Fehéroroszország a két másiknál, hogy alapítása óta tagja az ENSZ-nek.
ápr. 7. 08:06
 32/54 Jeffrey Spender ***** válasza:
4%
Lenin és Sztálin trükközése volt Fehéroroszország, semmi más.
ápr. 7. 12:54
 33/54 anonim ***** válasza:
Már megint kezdi, tényleg nem bírja egyszer sem megállni...
ápr. 7. 13:38
 34/54 Jeffrey Spender ***** válasza:
4%

Mi a bajod ?

Az volt a kérdés, hogy Jó-e Fehéroroszág, vagy sem ?

Vannak olyanok, akik szerint igen. Azokat megmosolyogjuk, minimum.

Normális ember szerint meg nincs jól.

ápr. 7. 13:40
 35/54 Jeffrey Spender ***** válasza:
4%

# 31

A tagköztársaságok kialakításáról, ezek területének, és határainak meghúzásáról, meglétéről, közigazgatási fokainak variálásáról, és megszüntetéséről az SzKP KB a saját elképzelései alapján döntött.

A józan észt mellőzve.

Nem önmagától való Fehéroroszország, hanem politikusi trükközés eredményeképp.

[link]

[link]

[link]

Azontúl normális ember nem akar Fehéroroszországban élni.

ápr. 7. 13:48
 36/54 anonim ***** válasza:
85%
Nagyszüleim elbeszélései szerint a Horthy-hadseregben ugyanúgy ment a szívatás, megalázás mint a "Nép"hadseregben. Ez valószínűleg inkább nemzet-, mint seregspecifikus.
ápr. 7. 14:01
 37/54 Jeffrey Spender ***** válasza:
3%

Szerintetek mennyi a fórumra írók átlag életkora ?

Előfordulhatnak 60 - 70 éves tagok is, vagy 50 a max ?

ápr. 7. 14:03
 38/54 anonim ***** válasza:
30%
#36 vagyok, 7x F, nem voltam katona.
ápr. 7. 14:07
 39/54 Jeffrey Spender ***** válasza:
0%

Nekem 2019-ben volt a katonai kiképzés, 25 évesen, nem volt semmiféle bántalmazás, megalázás, csak szimplán elavult, és szar személyi felszereléssel boldogítottak minket 3 hétig, de az épp elég volt :D

Az Ipoly bakancs megviselte a lábfejemet, azt utáltam a legjobban.

A másik meg a 90 / 2000M gyakorló volt, a Boci mintás, a legnagyobb problémája az volt, hogy nem volt légáteresztő, nem szellőzött, és könnyen meg lehetett főni benne.

És a foglalkozunk kétharmada az alaki foglalkozás volt, 35 fokban ...

Szivatás az sosem volt, ha valaki elkezdett önkéntelenül pofázni, vagy egyéni, vagy kollektív fekvőzés jött, de az ilyen az teljesen rendhagyó fegyelmezés.

ápr. 7. 14:58
 40/54 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan nem akarod vagy nem tudod belátni, hogy különbség van ebben a két esetben?

A) önként mész oda, mert ezt szeretnéd csinálni.

B) félig gyerekként elrángatnak oda, mert a fenti nagyurak szeretnék azt, hogy te olyat csinálj hónapokig vagy évekig, amit nem akarsz.

Értem én, hogy neked nagyon jó volt katonásat játszani, de az emberek többsége nem akar ilyet csinálni. És ha valakit olyanra kényszerítenek, amit nem akar csinálni, akkor bizony előjön a szarabbik éne is.

ápr. 7. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!