Elkezdődött a sorozás Magyarországon?
Mondjuk egy valami nem stimmel. A cím szerint egy 60 éves nő kapta, a levélben viszont egy férfi van címezve.
"Mentesség kérhető: ha képviselő, vagy ha lelkész a hivatásod"
Azért a jó édes anyjukat, kezdjenek sorozni a Fidelitasban...
A belinkelt cikk arról szól, hogy a polgári védelemmel kapcsolatos megjelenési és szolgálatadási kötelezettségről tájékoztattak állampolgárokat. Én is kaptam ilyen tájékoztatást úgy tíz éve, azóta nem szólt hozzám a kutya sem a dologgal kapcsolatban.
A sorozás az, amikor a hadköteles (18-50 éves) polgárokat kötelezően behívják egy katonai létesítménybe, ahol orvosi és pszichológiai vizsgálaton megállapítják, hogy alkalmasak-e katonai szolgálatra.
#6 Csak egy újabb darab a szintén hihető bajai videó, a halott Teller Edétől származó levél, az álmentős videó meg a Romániában "véletlenül" megtalált, elégetett szavazólapok sorában. :)
Ráadásul a linkelt cikk teljesen jól leírja, hogy itt semmiféle sorozásról nincsen szó, ez egy város polgári védelmének ADATSZOLGÁLTATÁSI kötelezettsége. A betett "sorozólapon" is ott van, hogy adatszolgáltatásra kérik fel az illetőt és nem arra, hogy legyen a polgári védelem tagja.
Pápa 30 ezres város és a törvény szerint - ahogy le is írják a lapon - 300 fős polgári védelem felállítása a kötelezettség.
Ebbe beletartoznak olyan szakmák képviselői akikre katasztrófahelyzetben szükség lehet, a sofőröktől a mérnökön, vízügyi szakembereken át az egészségügyben dolgozókig bárki. Akikre szükség lehet egy katasztrófahelyzetben, mint esőzés okozta földmozgás, nagy belvíz, földrengés, egy nagyobb tűz vagy bármi. Árvíz Pápán azért kevésbé valószínű, de az is megtörténhet.
Ezt a cikket én is láttam és csak azt tudom mondani, mint az elöttem lévő. Kamu. Hidd el, amint bevezetik a sorozást (ahogy monták, hogy nem fogják, bár nem állítom, hogy hiszek nekik) az egész közösségi média attól fog harsogni.
Az nem fogja elkerülni a figyelmed :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!