Ha most sorozás lesz a világháború miatt, akkor mindenképpen golyófogó gyalognak fognak majd besorozni?
Most miert lettem lepontozva? Szokasos modon majd megallapitjak, hogy veletlen becsapodas volt, vagy meg se allapitanak semmit, szerintetek kifognak robbantani a lengyelek egy vilaghaborut, 2 ember hala miatt? Mire felkel a nap reggelre tobb ember hal meg egyeb mas okok miatt az orszagban, majd biztos 2 ember miatt belemennek egy adok-kapokba ami nem 2 ember halalat jelentene :D
Szomoru de ez ilyen, a sok fotelhuszarnak meg gondolom felpezsdules lenne a haboru legalabb valami tortenne az unalmas eletetekben, mas okot nem tudok elképzelni hogy miert akartok ennyire haborut.
"Nyílván nem fognak kivezényelni a frontra 160 kilósan, úgy hogy abba belesajogsz hogy felvedd a felszerelésedet."
Azonnal abbahagyom a fogyókúrázást...
Igen, golyófogónak küldenek. Lásd mit csinál most a terrorállam Ukrajna: fegyverrel elrabolják a férfiakat, és koncentrációs táborba, haláltáborba (sorkatonaság) hurcolják őket.
https://www.youtube.com/watch?v=SyT8-oPeeHc
Ha engem soroznának, akkor magammal vinném őket (a sorozókat, elrablóimat, fogvatartóimat) a halálba.
Ha sikeresen besoroznak, akkor én ugyanúgy le tudom lőni őket, a tisztjeimet, mint ők engem. Lelőném őket, és dezertálnék.
hirado.hu/cikk/2022/01/27/ot-tarsat-lotte-agyon-egy-sorkatona-zelenszkij-szemelyi-felelossegre-vonasokat-surgetett
9es rád nehéz szavakat találni, mert a "böszme" kifejezés meg sem közelíti azt a szellemi mélységet ahol te lubickolsz.
A "terrorállam" nem véletlenül az, amelyik a szomszédját, testvéreit konkrétan hadüzenet nélkül megtámadja?
Nem az a terrorállam, ahol a háborút nem lehet háborúnak hívni mert mész vmi szibériai elfekvőbe?
Nem az a terrorállam esetleg, amelynek elmebeteg katonái civileket meszárolnak halomra és mindezt élvezik?
Nem az a terrorállam amelynek 3 darab szövetségese van és amelyeknek neve Irán, Eritrea és Észak-Korea? Illusztris társaság! Cinkostársnak nehezen lehet hívni már Indiát vagy akár Kínát is... még azoknak is van némi belátásuk...
Nem az a terrorállam amelyik most már 1 éve fenyegetőzik atomfegyverrel? Ami pontosan tudja, hogy az atom addig fegyver amíg be nem vetik. Onnantól már nem fegyver, hanem rituális öngyilkosság.
Nem az a terrorállam amelyik a világ élelmiszerellátását akadályozta hónapokon keresztül? Pluszban azon kívül hogy a gabona betakarítás azért milyen jó lehetett a gazdáknak miközben ruszki rakéták süvítettek a fejük fölött.
Sorolhatnám még.
Szégyenletes hogy -a linkjeid meg a hőbörgésed alapján- jóóónagy magyarnak, mitöbb a a legnemzeTHYbb magyarnak tarthatod magad........ a történelemből fikarcnyit sem tanultál.
Én borzasztóan szégyellem -nem a magyarságom-, hanem az ilyen kretének miatt a magyarokra húzott billogot.
Ha nem az imádott Keleted felé tekintünk, ezt a kis országot már mindenhol megvetik és nem hiába. Az ember jobb ha nem ejti ki a száján hogy magyar, mert elérkezik a pont hogy nem Puskást válaszolják neki fülig érő mosollyal, hanem annyit hogy viktor oooban... sure....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!