Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egyes kis tizenéves nyikhaj...

Egyes kis tizenéves nyikhaj gyerekek minek ábrándoznak arról, hogy Magyarországon lesz általános sorozás és majd ők is mennek katonának?

Figyelt kérdés
Mert ők már játszottak PS-en ilyen játékot, vagy voltak military táborban. Az aztán igen!
2023. jún. 17. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Hitlerjugend fanok azért.
2023. jún. 17. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem kellene a gyerekeket egy kalap alá venni. Vannak köztük igenis céltudatos, talpraesett fiatal is, aki bizony alkalmasak lehetnek katonának.
2023. jún. 17. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Minek ahhoz sorozás? A csak a képzeletedben létező ilyen nyikhaj gyerekek ha menni akarnának katonának és alkalmasak lennének akkor mehetnének.
2023. jún. 17. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudják, hogy mit jelent a katonaság. Azt hiszik, vmi jó buli.
2023. jún. 17. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Kedves Kérdező! Kedves #1 és #3 válaszoló! Azzal gondolom tisztában vagytok, hogy manapság is sok tini választja a honvédelmi és a rendészeti szakmát?
2023. jún. 17. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Amit hall Viktorta és csapatától, minden lehetslges.
2023. jún. 17. 16:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves apcika75! Szerintem a kérdésből is kiderül, hogy itt nem rájuk gondoltam és nem is veszünk mindenkit egy kalap alá. Ezt jelenti az "egyes" kitétel a kérdés elején. Jellemzően az ilyen számítógép előtt ücsörgő kis húszkilós idióta kamaszok ökörködéseire gondoltam, akik szerint ez egy jó buli úgy hogy közben fogalmuk nincs róla. A hivatásosok most nem ide értendők.
2023. jún. 17. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem jellemzően nem a tizenéves korosztály kívánja vissza...
2023. jún. 17. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező (#7)!

Tudod, hogy hány olyan ismerősöm van, akiről ezt hallottam vissza kamaszként, csak TV-vel kapcsolatban, ma pedig több mint 15-20 éves katonai vagy rendvédelmi pályafutás áll a hátuk mögött? Nem is egy! Nem véletlen írtam korábban (#5) azt, amit írtam.

2023. jún. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!