Vannak még ilyen tizenévesek Magyarországon vagy veszélyeztetett faj vagyok?
14 évesen még belefér. eltelik 2 év és rájössz, hogy eddig tévhitben éltél, hirtelen neked is be kell olvadnod, ráeszmélsz hogy nem hánytál és szoptál még eleget, és tulajdonképp jól állna neked a szilikonmell...
ha lány vagy, akkor meg főleg semmi esélyed, hogy személyiséged legyen 2 év múlva is. értelmes lánnyal még nem találkoztam, akinek meg vannak gondolatai, azok mind exdrogos exringyók, és legszívesebben kiradíroznák a múltjukat. ez van, a nőknek előbb tönkre kell tenni magukat, hogy felébredjenek.
egyébként meg lehet hogy 10 év múlva rájössz, hogy rohadtul nem az határozza meg az embert, hogy mit hallgat, vagy hogy néz ki, vagy hogy tv helyett a könyvet falja.
ez egy harcosokklubjavisszhangnak, romantikus sablonnak jól el megy, de ettől nem leszel se jobb, se több. bár tény, hogy egyre ritkább az ilyen, de a rokkerek meg a könyvmolyok is ugyanolyan ostobák manapság, mint bármelyik plázacica.
Kikérem a molyok nevében!
Gyere ide, sok jó emberrel találkoztam itt. Biztos te is élvezni fogod.
hetesnek:
ezzel egyetértek, nagyon nagy különbségek vannak generációk, de városok közt is! de azért jellemzőbb, hogy ma már sokkal hamarabb kerül eléjük az elvárás, hogy legyenek ők is "fain csajok".
azzal viszont nem, hogy jó dolog az olvasás. szerintem ezek a ponyvaregények semmivel nem másabbak, mint szappanoperából művelődni, vagy a diszkóban kiélni zenei szakértésedet...
az meg valahol érthető hogy az idősebbek is ezen a szinten vannak, másképp nem neveltek volna ilyen gyerekeket belőlük.
és szerintem ne próbáljon ilyen maradni, inkább ismerje meg magát, csinálja, ami jólesik neki, fejlődjön, mert önmagában ez kevés az emberséghez - szerintem.
könyv vs tv ismét - egy vámpírponyvaregény szerintem sosem fog felülmúlni egy igényes ismeretterjesztő filmet, ez puszta sznobizmus. mint ahogyan a részegen ordibáló rokkerek sem jobbak egy kultúrdiszkósnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!