Normális, hogy így érzek? Mintha csak pazarolnám az időm itt Magyarországon. Szerintetek?
16 éves vagyok. Imádom Amerikát, és amint lehet ki akarok oda költözni. Jelenleg Magyarországon élek egy pici városban ahol nem sok minden történik. Szoktam persze a barátaimmal elmenni sétálni, bulizni, kávézni, de mégse ugyanaz. És nem érzem magam jól itt... Ha pl. egy lány blogján vagyok, ahol megadja az adatait: "12 éves vagyok, Vegasból." sírni tudnék, hogy neki így megadatott hogy ott lakjon, és még csak 12... Én meg 16 és itt poshadok. Ráadásul imádom az angol nyelvet és legszívesebben azt beszélném. Állandóan angol chatoldalakon lógok és angol embereket jelölök be facebookon, és IMÁDOK új kifejezéseket, szlengeket tanulni. Ha arra gondolok hogy itt élem le az életem Magyarországon, rosszul leszek. Alig várom hogy kimenjek.
Mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!