Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy így érzek?...

Normális, hogy így érzek? Mintha csak pazarolnám az időm itt Magyarországon. Szerintetek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Imádom Amerikát, és amint lehet ki akarok oda költözni. Jelenleg Magyarországon élek egy pici városban ahol nem sok minden történik. Szoktam persze a barátaimmal elmenni sétálni, bulizni, kávézni, de mégse ugyanaz. És nem érzem magam jól itt... Ha pl. egy lány blogján vagyok, ahol megadja az adatait: "12 éves vagyok, Vegasból." sírni tudnék, hogy neki így megadatott hogy ott lakjon, és még csak 12... Én meg 16 és itt poshadok. Ráadásul imádom az angol nyelvet és legszívesebben azt beszélném. Állandóan angol chatoldalakon lógok és angol embereket jelölök be facebookon, és IMÁDOK új kifejezéseket, szlengeket tanulni. Ha arra gondolok hogy itt élem le az életem Magyarországon, rosszul leszek. Alig várom hogy kimenjek.

Mit gondoltok erről?

2011. szept. 9. 18:30
 1/4 anonim válasza:
Jól látod a dolgokat, veled tartok! :D
2011. szept. 9. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom hogy majd kijutsz amerikába aztán meglátod hogy ottse lesz fenékig tejfel az élet! (Én nem voltam de ismerősök próbáltak kint szerencsét, nem sikerült. Talán majd neked :) )
2011. szept. 9. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
En ugyanigy ereztem ugyanennyi idösen, de kezdödött már 10 éves koromban, hogy el akarok menni. amint nagykoru lettem, el is hagytam az országot, azota se mentem vissza! Nem bantam meg. =)
2012. jan. 15. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez 8 éve volt és nem is tervezem hogy valaha visszaköltözök. Elözö voltam
2012. jan. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!