Néhányan, de tényleg igen kevesen, miért gondolnak vissza úgy a sorkatonaságra, hogy az életük legnagyobb története volt? Vagy csak elmúlt fiatalságukat szeretnék visszakapni?
Szerencsére nem sok ilyen van, de én tőlük is elvitatom, hogy ez meghatározó élmény lehetett, a normálisabbja ezt inkább elfelejti, semmint hogy észben tartsa ezt a rémálmot. Mondják még azért, mert jókat lehetett inni, csajozni meg hogy életre szóló barátságok köttettek ott. Igen, de mindezt az ember katonaság nélkül is képes produkálni, és mivel mindenkit bevittek, a Néphadseregnek nem volt semmilyen presztízse a társadalomban. Plusz értelmetlen utasításokra gondolkodás nélkül kellett ugrabugrálni. Tehát nem értem azt, hogy ez mitől lett volna "élmény".
A mai Honvédség persze nem így működik, de nem is arról van most itt szó.
Szerintem egyértelműen egy gyakori jelenség, hogy az emberek a fiatalságukat akarják vissza, azt sírják vissza mindig: Ezért olyan nagyon népszerű a retro rádió (vannak jó retro zenék de általanosságban megfigyelhető hogy az embereknek édesmindegy csak a fiatalságukra emlékeztesse őket) és ezért fantasztikus a kommunista rendszer, meg ezért szeretnek elnyomó rendszerben élni ahol megmondanak nekik mindent.
És ezért fantasztikus a sorkatonaság is minden szörnyűsége ellenére, és ezért akarja visszavezetni már legalább 20 éve a vezérünk (nem, nem akarja, esze ágában sincs, csak a sok gyökér ezt hiszi azóta hogy azt megszüntették)
Mondjuk a legyőzöttek asszonyainak a felajánlkozását elfogadni izgi dolog lehet .
Imádom a Stockholm-szindromas lányokat-asszonyokat
47:
Nincs húgom, úgyhogy ez nagyon mellé ment !🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!