Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg létezett olyan vallatá...

Tényleg létezett olyan vallatási technika, hogy női őrök felizgatták a férfi foglyokat de elélvezni nem hagyták őket? Ebbe állítólag volt aki beleőrült... Valahol olvastam erről.

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
86%

49: Mindenkinek joga, hogy tetszés szerint alakítson ki nézőpontot, de reménykedem benne, hogy idővel másképp nézed majd a dolgokat.

Minden jót.

2021. ápr. 25. 20:12
 52/71 anonim ***** válasza:
83%

A lipsik is kínvallatnak? Nem is tudtam, hogy a Gestapo humánus szervezet hozzájuk képest.

2021. ápr. 25. 20:14
 53/71 anonim ***** válasza:
18%

Valóban liberális, széleskörűen toleráns ember túl kevés akad. Álliberális, aki csak hirdeti az eszmét, közben más, hosszútávú, és az átlag emberiség (különösen a fehér ember) jövője szempontjából sötét irányba haladó terveket szolgál/kovácsol annál több. És sajnos az ilyenek sikerrel vezetik meg hamis zászlókkal az embereket.

Tegyél pl. Svédországban a főiránnyal ellentétes kijelentéseket. Meg fogsz lepődni...

2021. ápr. 25. 20:41
 54/71 A kérdező kommentje:
Jól elkanyarodtatok az eredeti kérdéstől..
2021. ápr. 25. 20:58
 55/71 anonim ***** válasza:
26%
Azért én annyit még hozzátennék, hogy a kvótahozó-polkorrekt-ultrafeminista-lmbtq dolgot nem tartom liberalizmusnak. 49-es voltam.
2021. ápr. 27. 16:30
 56/71 anonim ***** válasza:
14%

De ezeket csak egy őrült kisebbség hangoztatja, nem kell bedőlni a kormánypropagandának, hogy a "hanyatló Nyugaton" a földből is LMBTQ-aktivisták meg, átműtött gyerekek nőnek ki....

2021. ápr. 27. 16:34
 57/71 anonim ***** válasza:
18%
56: Nyilván, ebben egyetértünk.
2021. ápr. 27. 16:53
 58/71 anonim ***** válasza:
17%

"De ezeket csak egy őrült kisebbség hangoztatja, nem kell bedőlni a kormánypropagandának, hogy a "hanyatló Nyugaton" a földből is LMBTQ-aktivisták meg, átműtött gyerekek nőnek ki...."

A Petry Zsolt is így ugyanúgy gondolhatta, ahogy Te. Aztán hogy meglepődött. Ennyit a nagy szabad nyugati demokratiKUSS véleményszabadságról és a mai helyzetről.

2021. ápr. 27. 18:14
 59/71 anonim ***** válasza:
76%

Petry Zsolt nem erről beszélt, semmi olyanról szó sem volt, amit a szélsőséges LMBTQ-sok hangoztattak. Petry a migrációt kritizálta, azonban a Hertha nem ítéli el a bevándorlókat. Nem tudom, ha Petry tudta, hogy a Hertha milyen értékek mellett áll ki, akkor minek írt náluk alá, ha nem értett velük egyet? Lehet túlzás volt a kirúgás, de látni kellene a szerződését, hogy ott miket foglaltak le, mert ha a nyilatkozatával megsértette a szerződésben foglaltakat, akkor jogos az elbocsájtás. Persze jó kérdés, hogy bizonyos dolgok miért kerülnek bele egy szimpla munkaviszonyról szoló szerződésbe.

És Hrutka elbocsátásáról mi a véleményed? Mondjuk azt kötve hiszem, hogy a Spílernél olyat beleírtak a szerződésébe, hogy el kell ítélnie a melegeket, meg Gulácsit, ha az kiáll értük. Vélhetően Lukács Viktor szerződésében sem volt benne az, hogy Facebook lájkokért felmondhatnak neki.

2021. ápr. 27. 18:42
 60/71 anonim ***** válasza:
13%
Bevallom, ezek az ügyek nekem újak. Más valaki, aki többet tud?
2021. ápr. 27. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!