Tényleg létezett olyan vallatási technika, hogy női őrök felizgatták a férfi foglyokat de elélvezni nem hagyták őket? Ebbe állítólag volt aki beleőrült... Valahol olvastam erről.
Ezt a """vallatási technikát""" edgingnek hívják és pl. így edzheted magad, hogy ne legyen korai magömlésed.
Szóval a kérdésben vázolt szitu baromság.
Voltak kurtizánok, akik szex útján szereztek információkat magas rangú emberektől. Úgymond elkotyogta magát a szexéhes "áldozat"
A kérdésedben felvetett "kínzás" értelmetlen.
Egyszer láttam vagy hallottam a médiában egy visszaemlékezést.
A Rákosi-rendszer (1950 körüli idők) egyik rabja mondta el, hogy kihallgatása során egy meztelen nő beleült az ölébe és simogatta, ingerelte. Aztán a felágaskodó rúdjába, úgy, ahogy a Mészöly filmben feldugtak egy karcsú üvegcsövet. A cső végére pedig rácsaptak egy kis kalapáccsal, mire ezer szilánkra robbant "odabenn".
Mindez persze utána is iszonyú fájdalmat okozott. A műtétek ellenére még 30 évvel később is előfordult, hogy szilánkot pisilt.
"Voltak kurtizánok, akik szex útján szereztek információkat magas rangú emberektől."
Vannak a mai napig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!