Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért az egyik ember adójából...

Miért az egyik ember adójából kell fizetni a másik ember fogyasztását?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 11:52
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
37%

"Csak nem értem,akkor miért másoknak kell fizetnie az ezekkel járó terheket.

Nem a szingliknek kellene adót fizetni,hanem azoknak akik túlterhelik a társadalmat! "

LOL. Mi a fityfenét fizetsz te az én gyerekeimre?:DDD Adókedvezménnyel együtt is vélhetően jóval többet adózom, mint te. Ha az áfát beleveszem, akkor még inkább.:D És őszintén remélem, hogy tényleg behozzák azt is, hogy a gyerekek az adójuk egy részét megcímkézhetik a szüleiknek nyugdíjkiegészítésként, akkor hogy fog majd sírni a szátok.:D

2018. ápr. 27. 00:48
 42/54 anonim ***** válasza:

Nem csak a havi több százezret keresőnek van sok gyereke...

Képzeld ismerek olyan naccsaládost is,ahol apuka nettóba kapja a bruttót,anyuka nem dolgozott életében egy percet sem(na nem azért,mert felveti őket a jólét).Aztán még családi pótlékot is kapnak.

A gyerekei ingyen kapják a tankkönyvet,stb.

2018. ápr. 27. 01:54
 43/54 anonim ***** válasza:

"Adókedvezménnyel együtt is vélhetően jóval többet adózom, mint te."

Tipikus egoista,öntelt ember vagy,semmit sem tudsz a másikról,de máris azt feltételezed,hogy nem kereshet nálad mást többet.

(Ha így is van nem ez a lényeg).

Viszont,ha ilyen jól élsz,hogy már dicsekedsz vele,akkor nem értem miért kell neked adókedvezményt adni olyanok kárára,akik kevesebbet keresnek,ahogy te fogalmazol?

2018. ápr. 27. 01:56
 44/54 anonim ***** válasza:

"És őszintén remélem, hogy tényleg behozzák azt is, hogy a gyerekek az adójuk egy részét megcímkézhetik a szüleiknek nyugdíjkiegészítésként, akkor hogy fog majd sírni a szátok.:D"

Azért ennyire ne legyen nagy az önbizalmad ezzel kapcsolatban,mert ne legyenek illúziód,hogy hagyni fogják az emberek,hogy olyan dolgot vonjanak tőlük,amiből majd nem részesülnek,hogy aztán más ellophassa.

Ha nem lesz nyugdíj,mert összeomlik a nyugdíjrendszer,akkor meg senki nem fog kapni semmit.

Azért szép látni,hogy ennyire magabiztos vagy,hogy majd a gyerekeid eltartanak,ha majd öngondoskodás rendszer lesz,és saját maguknak kell majd megteremteni a nyugdíjra valót,akkor kíváncsi leszek hány ilyen nagy önbizalmút,fog eltartani a gyereke.

Azért én tanácsolom neked,hogy ha ilyen jól élsz,akkor tegyél is félre...

2018. ápr. 27. 02:03
 45/54 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell értem aggódni, és tanácsokra sincs szükségem, köszönöm.:D Nem vagyok rászorulva senkire, ennek a nyugdíjtörvénynek pedig pontosan az ilyen kretének miatt örülnék, akik az adójukat féltik azoktól, akik helyettük is nevelik a következő generációt. Amikor az én jövedelmem nagy része a 38%-os kulcsba esett, én nem hisztériáztam azon, hogy miért nekem kell - a gyerekeim mellett - eltartanom azokat, akik baxtak tanulni, képezni magukat. Nem tudom, hogy a mostani nyavalyás 15%-ra ugyan ki miért veri magát, ez tipikus prolimentalitás.:D
2018. ápr. 27. 06:50
 46/54 anonim ***** válasza:
Csak a frissen végzett, vagy a vizsgáikra készülő közgazdászok szoktak ennyi ostobaságot összehordani. Csak azért írtál ide, hogy vitatkozhass és másokat oktathass, nagyképűsködhess. Ez szánalmas. Amúgy a kérdésedre az a válasz, hogy az egyenlőtlen jövedelmi viszonyok és fogyasztási mutatók miatt van rá szükség, mintegy szociális hálóra.
2018. ápr. 27. 09:25
 47/54 A kérdező kommentje:

"Nekem viszont nem tetszik, ahogy erőlködsz és nyomod ..."

Már elég csúnyán beégetted magad kisfiam, nem lesz elég? Innen érződik az izomszag. :D Neked először az elemi matematikával kellene kezdened, aztán meg kéne tanulnod érvelni (a mások szapulása nem érv), utána foglalkozhatsz csak ilyen felnőttes dolgokkal, mint a gazdaság. De inkább mennyi csak vissza legózni! Na jóccakát!

2018. ápr. 27. 14:57
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

Isimoto nevű válaszoló!

Röviden és tömören: pontosan így van, ez nem közgáz, hanem pszichológiai kérdés, az nem ebbe a kategóriába való.

De kérdező nyugodj meg, valaki biztos igazat ad neked és biztos szeret, csak nem mi...

2018. ápr. 27. 20:38
 49/54 anonim ***** válasza:

#45!

Akkor se te tartottál el senkit, csak igazságosabb volt a rendszer.

De ha nem bántad, remélem azt se fogod, ha visszahozzák.

A legnagyobb prolik tapasztalatom alapján, az aki habzószájjal prolizik.

2018. ápr. 27. 22:26
 50/54 De La Cruse ***** válasza:

Ha ez zavar és sem adózni sem a másikon segíteni nem tetszik neked akkor minek élsz a földön?

Gonosz, zsugori, gyűlölködő emberből igen sok van a világon. ettől ilyen nehéz itt élni.

2018. ápr. 28. 07:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!