Instagramra egy masik ember kepevel regisztraltam. Tudom, bunkosag es soha tobbe nem teszek ilyet. Ketto napig voltam fent az o kepevel, harmadnap megvaltoztattam a kepet aztan letoroltem az egesz intagram profilt. Ezert lehet rendorseget hivni?
Figyelt kérdés
nem egy no name ember kepe volt, szoval gyakorlatilag tudni lehetett meg az ismeretleneknek is, hogy nem en vagyok a kepen. de aztan letoroltem. A rendorsegen ha panaszt tesznek akkor nagyon nagy bajom lehet?2017. jún. 22. 12:46
2/10 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok
2017. jún. 22. 12:59
3/10 anonim válasza:
Jaj, egyelek meg, te kis cukiság.
Nyugodj meg, attól megnyugszol!
Senki sem fogja a rendőrséget hívni.
Ilyen alapon már a fél ország a sitten ülne :D
4/10 A kérdező kommentje:
jaj koszi a valaszod!! ugy felek hogy nehogy baj legyen belole
2017. jún. 22. 13:46
5/10 anonim válasza:
Akkor a szüleid mennek a sitkóra.
6/10 A kérdező kommentje:
tényleg emiatt anyuék börtönbe kell hogy menjenek?
2017. jún. 22. 14:12
7/10 anonim válasza:
Börtönbe nem,max pénzbüntetést. Azonban ez személyiségi jogot sért. Képmáshoz való jog, az egyik legalapvetőbb személyiségi jog,nem használhatod fel másét ilyen formában. Amúgy igen, feljelenthetnének, ha magára ismer az ember akiét használtad.
8/10 A kérdező kommentje:
de már letöröltem
2017. jún. 22. 21:11
9/10 anonim válasza:
Annak attól még nyom van,de nyugi 13 éves gyerek Vagy, csak 3 napig volt fent, nem fognak feljelenteni. Nem fog nemzetbiztonsági hivatal utánad nyomozni :). Azonban tanulj belőle.
10/10 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom szepen mindenkinek a valaszokat!
2017. jún. 22. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!