Milyen pozitív tapasztalataid voltak romákkal?
Nekem eddig sose volt jó tapasztalatom.
De általában 100.000-ből 1 normális.
Kedves emberkék!
Vállalom,hogy én félig roma származású vagyok...
De véleményem szerint is rengeteg olyan roma származású ember van Magyarországon, akiket ti magyarok szemét bűnözőnek,tolvajnak gyilkosnak és ápolatlanoknak ítéltek meg.Igazatok van,tényleg vannak ilyen fajta cigányok sajnos.Ahhoz hogy valakiből bűnöző legyen,nem kell h cigány legyen ezt ne feledjétek el! Nekem is volt rossz tapasztalatom és jó is. Nyugodtan elhihetitek,mi köztünk is vannak még rendesek...Nemsok sajnos, de akad! Én ahogy már korábban leírtam félig az vagyok,de rengeteg lánybarátom van és szeretnek az emberek azért,amilyen vagyok.Ha bemegyek egy boltba énis kényelmetlenül érzem magam,mert tudom hogy mik a cigányok híre,és tudom hogy engem jobban fognak figyelni a biztonsági őrök nehogy eltulajdonísak valamit...Lényeg az: mi is emberek vagyunk, fogadjatok el minket,és vegyétek észre azokat az embereket köztünk akik normálisak.Ennyit kérek barátaim.
Gábor 17
Apámnak volt pár munkatársa a bányánál ők kedves, dolgos, vidám fickók voltak!
És nemrégiben amikor elhagyta magát az aksi a kocsiban a semmi közepén akkor egy nagy adag roma srác jött segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!