Milyen érveket tudtok amellet felhozni hogy büszke legyek a cigány származásomra?
Jól tudsz lopni csalni hazudni
jól bánsz a szamuráj karddal
jól tudsz tábcolni
18:35 Köszike:)
De lopni csalni nem igazán szoktam, tekintve az igényeimet, adj egy papírt meg egy ceruzát azt beülök a sarokba:D
Szamurájkardot jobb ha nem adsz a kezembe, még kárt tennék magamnban, mekkora veszteség lenne a világnak:D
Mozgáskultúrám kb mint egy lajhárnak:D
úgyhogy ezek sajna nem jöttek be:)
20:52
Ez nagyon felnőttes és szép volt, kapsz egy virtuális vállveregetést:) Én nem terveztem tovább szaporodni, de nagyon sok nálam "különb" fajtársam igen, úgyhogy ne örvendezz:D
Semilyet! Egy rohadt korcs vagy. Indiábót indultál Pandzsab (öt folyó tartományból) a tatárok elől menekülve. Később az örmények befogadtak akkor rajtuk élősködtél egy darabig. Mikor hírét vetted a tatárok közeledésének őket is cserbenhagytad és menekültél tovább. Egy igazán undorító féreg vagy, hadat soha nem viseltél, államot nem alapítottál. Hitvallásod: Isten a javakat megteremtette a cigány pedig azért születik a világra hogy megszerezze.
Remélem elég komoly volt a válasz.
:O Köszi hogy szólsz, amnéziám lehet, nem emlékszem hogy jártam volna Indiában, hogy élősködtem volna örményeken:D
De ha már itt tartunk hova lett az ország háromnegyed része? Hát nem szégyenled magad hogy hagytad elveszni?:D
Miért is nem vagytok kint most a VB-n? Hmmmm? És még van képed büszke lenni a magyarságodra?:D
Kb. ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!