A Himnusz és a Szózat közben vigyázban állni is nagymagyarkodás, úgy mint az, ha valaki büszke a magyarságára és hirdeti azt?
Miért lenne nagymagyarkodás? Azt úgy hívják ILLEM, alapvető hogy Himnusz és Szózat alatt vigyázva állsz.
A másik alapvető dolog meg az lenne hogy énekeljük is.
Akkor már az is nagymagyarkodás amikor a Himnusz alatt rászólok arra aki a f*szát vakargatva 50cent-et énekel?
Mert szerintem rohadtul nem az.
Az emberek már csak kényszerből állnak vigyázban a Himnusz és a Szózat alatt, nem azért, mert őszintén magukénak érzik a mondanivalóját. Tegnap voltam az unokám ballagásán Pesten és figyeltem az embereket.
Én hangosan énekeltem a Himnuszt, és mondhatni, hogy a csilli villin kiöltözött kisasszonyok még csúnyán is néztek rám, mert magyarkodok.
És miért rossz az, ha valaki nagymagyarországos matricát ragaszt ki az autójára, vagy egy fiatal Árpád vezéres pólóban járkál? Egy ifjúnak pont az a dolga, hogy energikusabb legyen, mint mi öregek.
Magyarországon nem lenne természetes mindenkinek ezt tenni, és népként szembenéznünk a jövő kihívásaival a múltunkból táplálkozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!