Jól gondolom, hogy ha én munka nélkül gazdagabb leszek, akkor azzal valaki rosszul jár?
Azt hiszem tévedtem. Süketek párbeszéde, akik észrevettek a világból egy pontot, azt csócsálják, és nem értik, miért nem jutnak egyről kettőre (bocsánat: van az az eset is, hogy nem is akarják érteni. Kezdek ezen változat felé hajlani).
Hát jó időtöltést.
"Alapvetoen azert mert mint mar korabban is irtam a penznek van idoertekem ha te reszletre fizetsz 1 evig az kevesebbet er az euronicsnek mintha egybe megkapna a penzt a legelejen."
Azt hiszem kezdem érteni mire gondolsz. Hozok egy példát, mert szerintem a nyaralós másról szól. Tegyük fel, hogy pogácsakészítő gépeket gyártasz. Tegyük fel, én venni akarok egyet. Azt mondom három hónap múlva kifizetem. Te erre azt mondod, hogy nem egyezel bele, hiszen azalatt a három hónap alatt te is gyárthatnál vele pogácsát. Azt mondod jöjjek vissza három hónap múlva a teljes összeggel és megkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!