Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról...

Mi a véleményetek azokról akik arra szavaznak hgoy engedjük betelepülni a migránsokat?

Figyelt kérdés

Hamarosan eljön a választás ideje. Mi a véleményetek a szavazók kb hány százaléka fog a migránsáradat mellett dönteni?

Te melyik tábort képviseled?

2016. jún. 1. 21:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
10%

# 29/30 Időpont tegnap 23:21

"Ne térj ki a válaszadás alól. Nem válaszoltál a kérdésre."

Válaszoltam az összes kérdésedre. Veled ellentétben.

"Mellesleg ha annyira értenél hozzá nem ide járnál fel okoskodni."

Az internethez? Egy olyan nevenincs cég, mint a Cisco szerint értek hozzá, azt hiszem ők azért kompetensebbek, mint te.

"Nekem egyáltalán szerinted lehet önálló kifejtett válaszom ahhoz ami elvileg a szakmám, amiből meg tudok élni?"

Ahhoz lehet. Ahhoz nem lehet, amihez nem értesz. Ha értenél az internethez, nem böfögnéd vissza a párszáz forintos kormányhazugságot.

"Mert ezekkel az adóemelésekkel mélyen alávágtak a szakmabelieknek."

Ahogy az internetadóval pedig az IT szektornak vágtak volna alá.

"Te ugyan nem tudhatod ezt, mert csak egy kötözködő fotelharcos vagy aki csak idézgetni, jelentgetni, lepontozgatni és beszólogatni tud és aki az interneten éli mindennapjait."

Na igen, megint fogalmad sincs semmiről. Cserébe a kreált jellemrajzodat magyarázod. Ilyet én is tudok, csak vagyok annyira értelmes, hogy ilyenbe bele se gondolok. Ha szeretnéd szívesen kifejtem.

"Értelmes észérveket nem vagy képes írni."

Értelmes észérveket az értelmes emberek észreveszik. Te nem tetted. Vezesd le magadnak az eredményt.

"Az infósok sorban állnak a munkáért, sehova nem kellenek, mindenhol túltelítettség van."

Ühüm, azért szenved az egyik legnagyobb munkaerőhiányban a terület. Arról nem én tehetek, hogy neked az infós a szomszéd pistike, aki tud kettőt kattintani a gépen. A szakma igazi részében, amihez nem egy órát kell tanulni, égető hiány van. Csak szólok.

"Azt hiszed minimálbérből meg lehet élni? 80-100 ezer forintból havonta, 3 műszakban dolgozni, az az álomképe egy fiatalembernek? Vagy akár egy középkorúnak? sokan képtelenek új vállalkozások elindítására és fenntartására. "

Egy infósra egyik sem igaz, nem tudom ez hogy jön ide. Vagy ezek a vevőköröd? Ők pláne hogy jönnek ide?

"Milyen alapon jössz te azzal hogy a pálinkára nincs igény?"

Azt írtam, hogy a pálinkád a törtrészét sem hozza az államnak, mint az általad mélységesen lenézett IT szektor. Nem azt, hogy nincs rá igény.

"Milyen alapon jössz te azzal hogy értelmi szint 0?"

A kommentjeid alapján. Meg sem értetted amit mondok. Szerintem fején is találtam a szöget.

"Mert ki merem írni a véleményem, mert ki merem jelenteni hogy amit művel a kormány az családok tönkretétele?"

Ezt a jog úgy hívja, feltételezés. Ilyet én nem mondtam. Az, hogy nem fogtad fel, hogy az internetadó a "családok tönkretétele" része, az már a te problémád.

"Megnézném hogy indítanál be egy olyan vállalkozást önerőből aminek a fele sem a számítógépen alapszik. Most is csak azt tudom mondani, a facebook nem hoz pénzt a családoknak, se senkinek, csak annak aki üzemelteti."

A Facebooknál jelenleg 12 691 fő dolgozik (2015 december 31.-i adat), tehát legalább ennyi embernek pénzt hoz, nem is keveset. És ez csak a közvetlenül a Facebooknál dolgozók száma. Azért ez egy elég nagy csoport "senki", nem gondolod? Vagy ők nem számítanak? Vagy te csak azt hiszed, hogy csak a Facebookból áll az internet?

2016. jún. 8. 16:35
 32/33 A kérdező kommentje:
A bunkók válasza miért virít még mindig fenn? Egyszerűen nem értem.
2016. jún. 9. 22:07
 33/33 anonim ***** válasza:
A folyók szoktak áradni nem a migránsok.
2016. jún. 21. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!