Mi a véleményetek azokról akik arra szavaznak hgoy engedjük betelepülni a migránsokat?
Hamarosan eljön a választás ideje. Mi a véleményetek a szavazók kb hány százaléka fog a migránsáradat mellett dönteni?
Te melyik tábort képviseled?
Akik már a hetvenes évek óta ott vannak? Gondolod hogy 45 év alatt nem derült volna ki, ha nem tudnának békésen megférni egymással?
Az az "áradat" pedig 1300 ember. Ennek ötszöröse van már itt letelepedési kötvénnyel, mégsincs semmi baj velük. Felesleges riogatás az egész, szánalmas vergődés a szélsőjobb részéről.
Legalább kiderül hogy az ország hány %-a birka és megtéveszthető. Bár ez megmutatkozott a vizitdíjnál is, és a netadónál is, amikor pár száz forintért az emberek habzó szájjal őrjöngtek a kormányt szidva.
Ennyit tudtok, 1300 koszos bevándorlót akikről azt se tudjátok hogy mifélék, ráadásul az eu adja a pénzt is rá, de elvből csak a gyűlölködés megy. Ezt az utat hitler már kipróbálta, és látjuk hogy nem vezet jóra ha rasszok felé helyezzük a mi vérünket. De nembaj, remélem esténként úgy alszotok el, hogy ismételgetitek magatokban hogy felsőbbrendűek vagytok, és sokkal jobbak mint az ide menekülő segítségért könyörgők.
"Az az "áradat" pedig 1300 ember. "
Ez hol van leírva?
"Ennek ötszöröse van már itt letelepedési kötvénnyel, mégsincs semmi baj velük."
Nyilván, hiszen nem 500 forint egy olyan kötvény.
Aki ennyit kifizet, az valszeg nem fog balhézni.
Főleg, hogy a javarészük kínai.
Nem tudom mi lenne a helyes. Mekkora hatással lenne egy közel 10 milliós lakosságú országra 1300 db migráns. Igazából szerintem se lenne túl nagy hatása.
És ha belegondolunk ebből a 10 millióból 2 millió nem is magyar.
Viszont az internetadós háborgáson én is csak röhögtem.
A komoly dolgokon kéne őrjöngenie a lakosággnak, mint pl a pálinkafőzdék szeszadójának az újbóli bevezetésén. Ezek után a bérfőzdék képtelenek megélni. A korábbi 6-700 forintos literenkénti ár most a 3szorosára növekedett. Az emberek inkább otthon a biliben főzik a pálinkájukat, míg a bérfőzdék lehúzhatják a rolót mert senki sem akar 1600- 1800 forintért pálinkát főzetni amiből 900 forint szeszadó. De a rohadt pár száz forintos internetadó fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!