Mi a véleményetek azokról akik arra szavaznak hgoy engedjük betelepülni a migránsokat?
Hamarosan eljön a választás ideje. Mi a véleményetek a szavazók kb hány százaléka fog a migránsáradat mellett dönteni?
Te melyik tábort képviseled?
# 17/20 Időpont ma 01:51
Látom még mindig nem fogtad fel, hogy nem párszáz forintról volt szó, te agyhalott. A kis cégnek, ahol ismerősöm dolgozott, a te párszáz forintos netadód másfél millió forint lett volna havonta. Az szerinted egy kisvállalkozásnak aprópénz?
De a polgári netem is 3000 forinttal lett volna több havonta, ami majdnem az előfizetési díjjal egyezik meg.
Ha neked ez aprópénz, akkor fizesd ki helyettem. Idióta.
# 22/22 Időpont ma 18:24
Hát csak negyedjére írtam le, és még most se érted meg. Ezt orvosilag így hívják...
"Igen az internetszolgáltatóknál senki sem dolgozik, bezzeg a pálinkafőzők termelik a GDP minimum 30%-át, na hagyd már a hülyeséget! Az internetet gyakorlatilag mindenki használja, pálesz nélkül meg bárki gond nélkül elvan"
Csak az olyan családok, akiknek a fő megélhetési forrásuk egy kisüsti bérfőzde akkor szerinted haljanak éhen mert te elvagy pálinka nélkül? Van fogalmad róla, ember hogy mekkroa beruházás több hektoliteres üstöket elékszíttetni, beépíteni, csöveket, tartályokat megcsináltatni és beszerelni, leplombáztatni, engedélyeztetni mindent? Mindezeket önerőből, mert bizony nem uniós támogatásokból csinálták az emberek ahogy az én családom sem. Most meg alig jönnek, sőt már nem is jön senki, mert el vagyunk lehetetlenítve. Facebook és internetnyomogatásból nem tudok megélni. Egy szót nem ejtettem 30%os GDP-ről, nem tudom ez honnan jött. KÍváncsi lennék ha te is ugyanilyen helyzetben lennél vajon mennyire írnád a GDP-ket és hogy el lehet lenni pálinka nélkül. Akkor ha úgy vesszük el lehet lenni facebok nélkül is, mert az minden csak nem munka, a gazdaságot pedig nem segíti.
# 24/25 Időpont tegnap 19:23
Inkább vagyok bunkó paraszt, de legalább nem beszélek olyan hülyeséget, hogy párszáz forint lett volna a netadó. :-)
De leszavazhatsz nyugodtan, ellenérved úgy sincs.
# 27/27 Időpont ma 17:54
Nem én gondolom a pálikázást az ország alfájának meg omegájának.
Az a néhány infós okoskodó meg valószínűleg jobban ért a témához, mint ahogy te bármikor fogsz. Lévén ez a szakmájuk.
Ne térj ki a válaszadás alól. Nem válaszoltál a kérdésre.
Mellesleg ha annyira értenél hozzá nem ide járnál fel okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!