Miért magasabb a nők aránya azok közt, akik a migránsokat támogatják, kiállnak mellettük?
Én nő vagyok, de nem támogatom a migrációt, sem a migránsokat.A leghatározottabb módon elutasítom.
A nők, nagyon gyakran érzelmi alapon döntenek, nem racionálisak, nem gondolkodnak hideg fejjel.
Az a nő, amelyik nem ilyen, belőle lesz kiváló vezető egy cégnél, vagy belőle lesz rendőrfőkapitány...stb
Nekem, például vannak gyerekeim is.
Az ő jövőjüket kell néznem.Nem akarok iszlamizálódó Európát rájuk hagyni, sem pedig félig iszlamizálódót.
Persze, valamilyen szinten sajnálom a migránsokat, mindenki sajnálja őket.
Viszont, van fontossági sorrendem, tudok mérlegelni.
A migrációs problémát, szerintem nem betelepítéssel kellene megoldani, hanem, ha rendet tennének azokban az országokban.
Szíriában nem volt mindig polgárháború.Nem kellene geopolitikai játszótérré változtatni több országot.
Mert a média a fajok keveredését támogatja és ezt erőlteti, hogy a fehér nők a bevándorló férfiakhoz vonzódjanak, holott a legtöbbször tudjuk mi lesz ennek a vége(nemi erőszak, vagy rosszabb esetben gyilkosság)
A liberálisok a rasszok keveredésével tömeggyilkosságot követnek el hiszen ez teljesen eltünteti a fajok egyediségét.
Sajnos manapság emiatt igen népszerű a nők, lányok körében színesbőrűvel közösködni a média agymosó hatása miatt és mint írtam az ilyen esetek vége nagyon rosszul végződik.
Szerintem is alapvetően a nők szociálisan sokkal érzékenyebbek.
Ha heteroszexuális férfi lennék,akkor sokkal jobban vonzana egy ilyen nő,mint egy rideg jégcsap,aki gyűlölködik.
Láttam már ilyen nőket.Elég taszítóak.
Elég taszító ha egy nőből hiányzik a gyengédség.
Persze férfiben sem vonzó az ilyesmi.
Ez független attól,hogy mit gondolok a migrációról.
A racionális számomra nem erőszakosat jelent.
A "migránsellenes" emberek közül is leginkább azok taszítanak,akik "dögölnének meg" és hasonlókat hozzáteszik a véleményükhöz.
Olvastam ilyen pár hónapja a fórumon,hogy értelmiségi,többgyerekes családanya mondott hasonlót.
Hát,elég taszító az ilyen nő,főleg,ha gyereket is nevel.
13-as hogy lehet ennyi baromságot leírni?
Nem hinném,hogy valaki divatból vonzódik a négerekhez vagy más etnikumokhoz.
Te meg irigy vagy az ilyen pasikra,gondolom,mert helyetted a nők őket választják.De gondolom nem azért,mert nem vagy fekete,hanem más lehet az ok...
Persze ilyenkor jobb azokat a nőket megdobálni,akik a feketéket(is) szeretik...
Akikről beszélsz,az pont az a réteg,aki képes integrálódni.
Ehhez vonzódnak az európai nők.
Az olyanokhoz,akik tárgyként kezelik,biztosan nem.
Az a baj,hogy te azt hiszed,hogy mindenki,aki a 3.világba születik szerencsétlenségére,az egy agyhalott,aki nem fogja fel,hogy másként is lehet élni.
Pont ezért menekülnek onnan.
Szerintem szimplán nagyobb a beleérzö képességünk, empátiánk nekünk nöknek.
Gondoskodobbak vagyunk, lásd:ha focimeccset nézünk v az dönt h kinek szebb a meze v az h melyik áll éppen vesztésre, mert akkor nekik több szeretet kell. :D:D
Látszik,hogy az oldalon túlsúlyban vannak a férfiak.
És nem a sikeres fajtából.
Azért is pontozzák le ezeket a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!