Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról...

Mi a véleményetek azokról akik arra szavaznak hgoy engedjük betelepülni a migránsokat?

Figyelt kérdés

Hamarosan eljön a választás ideje. Mi a véleményetek a szavazók kb hány százaléka fog a migránsáradat mellett dönteni?

Te melyik tábort képviseled?

2016. jún. 1. 21:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
10%

Inkább le sem írom minek tartom az olyanokat.

Én meg nem támogatom, halason is vandálkodnak most is, meg ennek az országnak van elég baja amúgy. Az a "csak" 1300, bár nem tudom melyik jósda mondta nektek ezt a számot, vagy milyen egyenlet dobta ki, de az pont 1300-al több mint ami kellene.

2016. jún. 1. 21:48
 12/33 anonim ***** válasza:
61%

A TV-ben migráns ellenességet látnak a magyarok akkor mit vársz, nincs saját akaratuk csak követik azt amit látnak a médiában vagy amit a szomszéd mondott.

Ez az az állapot amikor valaki nem uralja az akaratát és az a szomorú az egészben, hogy ilyen sokan vannak.

A horrorfilmekben láttam olyat mikor egy zombi elindult és követte a többi agyhalott.

2016. jún. 1. 22:02
 13/33 anonim ***** válasza:
63%

# 4/14 Időpont ma 21:34

Pajti, a netadó eredeti terve ezt az országot kinyírta volna. De így kompletten. De még a legfrissebb is valami közép-afrikai törzsi háborúk szintjére vetett volna vissza.

Szóval végre legalább egyszer megmozdult a nép, amikor baromságot csinál a kormánya.

2016. jún. 1. 22:25
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Kedves kérdező, hiszed vagy sem, de sokkal több ember használja az internetet, mint amennyi pálinkázik. Ha holnap betiltanánk a pálinkafogyasztást, nem megadóztatnánk, betiltanánk, akkor sem mennének tömegek az utcára pont azért, mert az emberek többsége nem nem iszik rendszeresen töményszeszt, szerencsére így is van közel egymillió alkoholista az országban! Nem a dorgoktól kell félni, azt vagy leteszed vagy belehalsz, az alkoholizmussal viszont el tudsz élni évtizedeket egy kvázi haszontalan emberi roncsként.
2016. jún. 1. 22:57
 15/33 A kérdező kommentje:
Csak azt felejtetted el kedves utolsó hgoy valamiből meg is kell élni. És a pálinkának igen nagy kultusza van ebben az országban.
2016. jún. 1. 23:09
 16/33 anonim ***** válasza:
70%

# 17/18 Időpont ma 23:09

Az IT szektor egy rosszabb napon többet hoz az országnak. Csak szólok. :-)

A "párszáz forint" kormánykamut meg szépen visszaböfögöd, csak nulla valóságalapod van rá.

Mellesleg lett már elég új adó, és régi adó/járulék emelése. Mi kell még? Legyen 99%-os SZJA, azután már felszólalhat a nép, vagy mi?

2016. jún. 1. 23:15
 17/33 A kérdező kommentje:
Minden normális ember eltakarodhatna Európából, mert csak alacsony jövő vár rájuk. Az én nagy hibám hogy túlságosan is tökéletes vagyok, nem értem az élet nagy problémáját, hgoy a facebook fizetőssé válik, a netadóra rátesznek 200 forintot, a megélhetést pedig megnehezítik. Ez utóbbira pedig nem reagál senki semmit, de a facebook már egy kényes dolog, azért vonulgatni kell.
2016. jún. 2. 01:51
 18/33 anonim ***** válasza:
Ennek az országnak már tök mindegy, száz, vagy millió migráns telepedik ide?
2016. jún. 2. 07:02
 19/33 anonim ***** válasza:
48%
Igen az internetszolgáltatóknál senki sem dolgozik, bezzeg a pálinkafőzők termelik a GDP minimum 30%-át, na hagyd már a hülyeséget! Az internetet gyakorlatilag mindenki használja, pálesz nélkül meg bárki gond nélkül elvan.
2016. jún. 2. 10:26
 20/33 anonim ***** válasza:
57%

Az 1300 pontos szám, több cikkben, riportban, nyilatkozatban említik, DE ez az érték negyed éves periódusra vonatkozik!

Tehát évente 5200 és 10 év távlatában, bizony már 52 000 ember + a feleségük nélkül menekülök megkapják a feleségnek a letelepedési jogát is + gyerekeik+ a szaporulat évente +30-50%

2016. jún. 2. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!