Mi a véleményetek azokról akik arra szavaznak hgoy engedjük betelepülni a migránsokat?
Hamarosan eljön a választás ideje. Mi a véleményetek a szavazók kb hány százaléka fog a migránsáradat mellett dönteni?
Te melyik tábort képviseled?
Inkább le sem írom minek tartom az olyanokat.
Én meg nem támogatom, halason is vandálkodnak most is, meg ennek az országnak van elég baja amúgy. Az a "csak" 1300, bár nem tudom melyik jósda mondta nektek ezt a számot, vagy milyen egyenlet dobta ki, de az pont 1300-al több mint ami kellene.
A TV-ben migráns ellenességet látnak a magyarok akkor mit vársz, nincs saját akaratuk csak követik azt amit látnak a médiában vagy amit a szomszéd mondott.
Ez az az állapot amikor valaki nem uralja az akaratát és az a szomorú az egészben, hogy ilyen sokan vannak.
A horrorfilmekben láttam olyat mikor egy zombi elindult és követte a többi agyhalott.
# 4/14 Időpont ma 21:34
Pajti, a netadó eredeti terve ezt az országot kinyírta volna. De így kompletten. De még a legfrissebb is valami közép-afrikai törzsi háborúk szintjére vetett volna vissza.
Szóval végre legalább egyszer megmozdult a nép, amikor baromságot csinál a kormánya.
# 17/18 Időpont ma 23:09
Az IT szektor egy rosszabb napon többet hoz az országnak. Csak szólok. :-)
A "párszáz forint" kormánykamut meg szépen visszaböfögöd, csak nulla valóságalapod van rá.
Mellesleg lett már elég új adó, és régi adó/járulék emelése. Mi kell még? Legyen 99%-os SZJA, azután már felszólalhat a nép, vagy mi?
Az 1300 pontos szám, több cikkben, riportban, nyilatkozatban említik, DE ez az érték negyed éves periódusra vonatkozik!
Tehát évente 5200 és 10 év távlatában, bizony már 52 000 ember + a feleségük nélkül menekülök megkapják a feleségnek a letelepedési jogát is + gyerekeik+ a szaporulat évente +30-50%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!