A média miért úgy állítja be a migránsokat mintha elesett családok lennének?
"Miért nem lehet relatíve normális képet adni. Mivel a jellemző az hogy ölnek, rabolnak, erőszakolnak, nem tisztelik a törvényt"
Most mit értünk relatíve alatt? Mondjuk azt, hogy van 1-2000 erőszakos bűnelkövető közöttük, akkor ez már jellemzője lesz a 100 ezernek? Ez egy szélsőség amit mondasz, ahogyan az is, hogy ők a megtestesült áldozatai a mindenkori háborúknak.
Relatíve az lenne a helyes megfogalmazás, hogy egy nehezen asszimilálható népcsoport vándorolt be Európába, akik közül minden századik ember potenciális bűnelkövető, illetve az egész létszámnak a fele csak gazdasági bevándorló. Kisebb szintre levetítve így közel 80-100 problémaforrás jut egy országra és még több gazdasági bevándorló, ha szűrés nélkül fogadunk be mindenkit.
Most csak mondtam valami hülyeséget, de így lenne a fair, hogy csoportokra bontjuk őket, és külön elemeznénk majd szelektálnánk őket, nem pedig amit a média csinál, hogy valahol megtestesült angyaloknak, máshol pedig beépített detonátoros terroristáknak bélyegzik őket.
"Igen valami ilyesmi, de nem eltitkolni amiket csinálnak"
Ez a másik, egyetértek. Nem csoda, hogy a lakosság szintjén ilyen nagy a nyugtalanság, ha a kormányok is sumákolnak.
Nem vagyok Putyin imádó, de náluk jól megfigyelhető, hogy a sok terroresemény után is milyen "nyugodtak", ami szerintem annak is köszönhető, hogy határozottságot és céltudatosságot tükröz a kormányuk.
Nálunk pedig...kiplakátolnak olyat, hogy a "nép döntött" és most mégis meg kell kérdezni mindenkit, hogy tényleg döntöttek-e? Azért érzékelhető, hogy a legfelsőbb köreink is ingatag lábakon állnak, nem csoda, hogy ennyire megosztó a migráns ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!