Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi pénzre lesz szükségem,...

Mennyi pénzre lesz szükségem, ha leakarok telepedni Ausztráliában?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
$ 2436.76
2016. febr. 7. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elírtad, utsó. 77 cent a vége.
2016. febr. 7. 15:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Igazad van, elszamoltam,

A helyes valasz : Kerdezo neked $ 2436.77 cent fog kelleni az Ausztralia lepeledesedhez.

Sok sikert a dologhoz

2016. febr. 7. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

ha jól gondolom, neked ft-ban sincs annyi pénzed, nem hogy dollárban.

7 számjegyű dollár, plussz illeték, és ügyintézői költség mellett azonnal adják a letelepedést.

Több fajtája van, bevándorlási ügyvéd, vagy ügynök intézi, általában 1-5 % jutalék fejében, plussz egyéb adminisztrációs költségek.

Szóval, maradsz itthon, úgy néz a ki a helyzet:)

2016. febr. 7. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha kapsz egy ausztrál csajt aki összeházasodik veled akkor olcsón megúszod :D
2016. febr. 8. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Ezt igen nehéz számszerűsíteni. A kiutazás Önmagában milliós nagyságrend, hát még ha cuccod is van, amit ki kell juttatni. Onnantól már akár egy dolcsival is elindulhatsz, amolyan Rockefeller módra.

Ez azon múlik, hogy mennyire vagy rátermett. Ha igen, a semmiből is talpra tudsz állni, ha nem, mindenedet fellheted és jön a híd alja.

Mindenesetre ha nem is Ausztráliába, de valahova messze én is elhúznék ebből a tetves országból, ahol emberszámba is vesznek.

2016. febr. 8. 13:31
 7/13 goaus ***** válasza:
sok millió. vízum önmagában is legalább 1,5-2 millióban van ma már, repjegy, és ami a legdurvább, a szállás. Mikor kiértünk, referencia híján csak ugy kaptunk lakást, ha előre kicsengettük a 6 hónapot, heti 500 dollár, lehet számolgatni. Durván drága ország, ami gazdaságilag egyre komolyabb gondba kerül a kivonuló cégek, illetve bezáró bányák miatt. Szép, kirándulni remek, de rohadt mesze van, család, barátok felejtős. 5-6 millió alatt nem érdemes nekivágni, de ha valaki nem akar idegeskedni elején - már mérnököknek is van h 6 hónap várakozás egy munka - 10 milliót ajánlok. havonta félmillió forint alatt érdekesen lehet megélni, de jó helyen, normális lakás csak minimum ennyi egy hónapra. Utazgatás, kaja, telefon, internet, minden drágább mint eu-ban. Ennek ellenére én csak a távolság miatt jöttem vissza eu-ba, nem nekem való h 2-3 évente lássam szeretteimet, mint a legtöbb kint élő. Jó szakmával EU meg USA is amugy sokkal jobb hely.
2016. febr. 9. 11:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem olyan hely kéne,ahol nem német van többségben. Akármennyire könnyű nyelv, én nem értettem soha. Anglia, Kanada, vagy Új-Zéland?
2016. febr. 10. 21:21
 9/13 goaus ***** válasza:
ha fontos a család, a barátok, akkor anglia. Ha nem, akkor kanada meg új zéland is jó hely, de oda vízum kell, ami nem egyszerű, főleg kanada...
2016. febr. 11. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
na mire jutottál? hova mész?
2016. febr. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!