Rasszistának nevezhető e az aki békességben akar élni egy fehér, keresztény civilizációjú Európában és azt mondja, hogy az afrikai, ázsiai népek a saját kontinenseiken találják meg a boldogulásukat?
"Te szerintem a túlzottan liberális kultúrkörhöz tartozol."
Felvilágosult vagyok, tehát nem lehetek liberális.
Ez alapján viszont akkor a kereszténységen belül is kibékíthetetlen ellentétek vannak. Látszik mennyit ér a "keresztény kultúrkör".
jójó, ez a papír meg telefonkérdés már kicsit unalmas, ne bolonduljunk már meg, hát ma 5 ezerért vesz bárki egy okostelót, a másik meg h az nélkülözhetetlen számukra az útjuk során, jóformán az egész életüket abban hordozzák. elég badarság ez alapján bármit megítélni.
papír meg vegyes téma, mindenesetre egy olyan helyen, mint Szíria, nem annyira egyszerű ám pl útlevelet csináltatni ... de persze itt sem lehet általánosítani
"Azok a keresztény papok nem Európában ", de volt ilyenre példa Oroszországba vagy Görögországba.
Amúgy a terrortámadások csak ilyen paranoiák mondanám , hiszen ha nem engedjük be őket, akkor is mi lesz. Szerintem csak akkor vagy biztosságba bárhol, ha egy bunkerbe és soha nem mozdulsz ki. Az elmúlt két évtizedbe nem volt muzulmánok által Allah nevében elkövetett terror támadás Magyarországon, mégis átlagos magyar emberek haltak meg, pedig csak bankba voltak, egyetemen tanultak, McDonald'sba ettek vagy csak sétáltak az Aranykéz utcába.
08.51
képzeld el sok helyen nincs. sőt anyakönyvezés se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!