Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha a ti...

Ti mit tennétek ha a ti kerteteken keresztül menetelne vagy 86 afrikai menekült és lerabolnák a gyümölcsöt amit te egész évben gondoztál?

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 20:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
97%
Meglepődnék.
2015. aug. 3. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Dühös lennék,csalódott.Nekünk szerencsére csak a körténket szedték le és abból is csak annyit amennyit elértek maradt annyi hogy megkóstoljuk.

Nagyon sajnálom és együtt érzek a gazdákkal,nem hiszem hogy nekik a káruk meg lesz téritve.Pedig ugyanúgy járna nekik mint amikor aszály volt vagy éppen árviz.

2015. aug. 3. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem tehetsz semmit, ha rajta kapod őket szólsz a rendőrségnek, előre meg nem lehet megjósolni. Örülj hogy nem a jég vitte el vagy a fagy. Érdeklődj utána az önkormányzatnál falu polgármesterénél, h jár e kártérítés, mert a EMA-ból neked is juthatna.
2015. aug. 3. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Szerinted mit tesznek azok a gazdák, akiknek az egész évi munkája elvész a kerítésépítés miatt? Egy gazda azt mondta egy riportban, hogy a migránsok sem tettek több kárt a terményeiben, mint a vadak. Kártérítést pedig csak a földjükért kapnak, de az is nagyon kevés.
2015. aug. 3. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Örülnék, hogy életben hagytak egyelőre...vagy nem bántottak.

Egy cigányasszony a másik utcából 2 éve csemegézett a körténkből, tök véletlenül mentem arra és láttam meg, akkor pucolt el onnan...( ő is csak azt, ami kilógott). De nem értem, menekülteknek, miért kell, kapnak elég pénzt...azon vehetnek eleget

2015. aug. 3. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

hát nekik nem létezik olyan h vki tulajdona, az csak úgy van a sivatagi oázisban, amit éppen találnak jártukban-keltükben, így hát csak leszedik amit találnak.

hát nézd, többet kell termelni, úgy néz ki.

2015. aug. 3. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát először ideges lenék végül amit hirtelen találok kimennék és jól elzavarnám őket. Leszarom hogy nem értik de ha hangosan beszélek szerintem kitalálják mit akarok meg ha nem és még nekem jönnek a kutyámat is rájuk uszítanám meg még amit találtam pl: paprika spray a szemükbe fújnám aztán többet nem jőnek.
2015. aug. 3. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Legszívesebben taposóaknákkal raknám teli a kertemet így nyugodtan jöhetnének. De mivel ezt nem lehet igy semmit nem tudok tenni. Inkább a gyümölcs vesszen ne az életem.
2015. aug. 3. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Ha lenne kertem, gyümölcsfáim meg olyan fegyverviselési törvények lennének mint az USA-ban és egy ilyet meglátnék kapásból éles fegyverrel közéjük lőnék.

Ha nem lenne fegyverem, és egyszer, kétszer megtörténne azt még lenyelném, ha többször is tuti megmérgezném a gyümölcsöket, kis grafitporral bekent taposó tüskecsapdákat állítanék ami apró sebet ejt de vérmérgezést okoz, kerítéssel körülkeríteném a kertemet és áramot vezetnék bele, azért tudod kivel szórakozzanak...

2015. aug. 3. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
1-2 nagytestű kutya + körbekerítés megoldja a problémát...
2015. aug. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!