Ti mit tennétek ha a ti kerteteken keresztül menetelne vagy 86 afrikai menekült és lerabolnák a gyümölcsöt amit te egész évben gondoztál?
Dühös lennék,csalódott.Nekünk szerencsére csak a körténket szedték le és abból is csak annyit amennyit elértek maradt annyi hogy megkóstoljuk.
Nagyon sajnálom és együtt érzek a gazdákkal,nem hiszem hogy nekik a káruk meg lesz téritve.Pedig ugyanúgy járna nekik mint amikor aszály volt vagy éppen árviz.
Örülnék, hogy életben hagytak egyelőre...vagy nem bántottak.
Egy cigányasszony a másik utcából 2 éve csemegézett a körténkből, tök véletlenül mentem arra és láttam meg, akkor pucolt el onnan...( ő is csak azt, ami kilógott). De nem értem, menekülteknek, miért kell, kapnak elég pénzt...azon vehetnek eleget
hát nekik nem létezik olyan h vki tulajdona, az csak úgy van a sivatagi oázisban, amit éppen találnak jártukban-keltükben, így hát csak leszedik amit találnak.
hát nézd, többet kell termelni, úgy néz ki.
Ha lenne kertem, gyümölcsfáim meg olyan fegyverviselési törvények lennének mint az USA-ban és egy ilyet meglátnék kapásból éles fegyverrel közéjük lőnék.
Ha nem lenne fegyverem, és egyszer, kétszer megtörténne azt még lenyelném, ha többször is tuti megmérgezném a gyümölcsöket, kis grafitporral bekent taposó tüskecsapdákat állítanék ami apró sebet ejt de vérmérgezést okoz, kerítéssel körülkeríteném a kertemet és áramot vezetnék bele, azért tudod kivel szórakozzanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!