Izrael Európába küldi az afrikai menekültjeit?
Karácsonyi ajándék?
Mintha nem lenne csurig Európa ilyenekkel.
Az EU vezetői meg nem mernek nemet mondani, pedig lehetne ,sőt kellene.
Azért az önkéntes befogadás meg a "küldés" két eléggé különböző dolog, főleg akkor, ha pártíz érintettről van szó.
De milyen érdekes, hogy már megint egy vélhetően szélsőjobbos olvasgatja a Haaretz oldalát és linkel onnan.
Nem elveszik a munkát, hanem bűnöznek.
Ezeknek a menekülteknek nincs végzettsége, nem ismerik a nyelvet, teljesen más az értékrendjük, primitívek.
Mit fognak csinálni?Számítógépet programoznak majd?
De amúgy ti ennyire mazochisták vagytok? Direkt keresitek az olyan híreket, amik felidegesíthetnek?
Értem én, hogy biztos ez is a kurucról jön, de elképzelem az ottani hírszerkesztők böngészőjét, ahogy kezdőlapba a Guardiantől a San Francisco Chronicleön át a Haaretzig minden gyűlölt weboldal be van rakva :DDD
Még a melegmagazinokban közölt hírek is azonnal kikerülnek, azoknak is hűséges olvasóik a hős nemzetvédők vajon? :DDDDDDDD
"Nem elveszik a munkát, hanem bűnöznek. "
Ezt majd mindenképp megmondom a pont eritreai származású svéd ismerősömnek, ha látom, aki ugyanilyen keretek között érkezett oda 22 évvel ezelőtt! Mit képzel, hogy ő itt diplomát szerzett meg Európa szerte kutatni merészel! Takarodjon bűnözni, az van a vérében!
5# Ez nagyon ritka.
Az én városomban is van menekülttábor.Hát mondanom sem kell, hogy milyenek ezek.
Molesztálják a magyar nőket, meg egyszerűen köztörvényesek.De szólni nem lehet rájuk, mert az raccicmus meg kijekesztés, mert biztos mind agysebész, csak a gonosz társadalom nem engedi őket kibontakozni.
Hát hogyne, ez nagyon ritka, mert olvastad a kurucon (és mert tíz évet éltél Svédországban is, az ottani társadalom híres tudója vagy).
És igen, látom megint sikerült belefutni a gyakikerdesek híres menekülttábor mellett lakó táborának egy képviselőjébe. Nyáron, amikor Vámosszabadi volt a hírekben, akkor ott lakott mindenki. Mostanság megint debreceniek lettetek :)
Nem lakom Vámoson.
A vámosiak valószínűleg kevésbé problémás menekülteket kaptak, azért mert tüntettek ellenük és a kormánypárt így akarja megvenni az embereket.
Nekünk meg jutott az alja, akik olyanok, mint a cigányok.Azoké mellé már csak ezek hiányoztak az életünkbe.
Nem voltam még Svédországban, de nem is akarok oda menni.
Viszont több EU tagállamban jártam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!