Izrael miért költözteti Ugandába, az afrikai menekülteket?
Mert megteheti.
Biztos cserébe befektetnek Ugandába.
Mit vársz ezektől, de őszintén?
Szerintem udvariasak voltak, hogy nem lőtték helyben tarkón az összeset.
Mert Izrael "a zsidó állam" egy nacionalista ország, csak zsidókat fogad be.
Szerintem példát kellene vennünk róluk és csak a magyarokat (meg EU-s állampolgárokat) fogadni be.
Itt mindenki szidja a zsidókat, de azért amit ott elértek a félsivatagban, ellenséggel körülvéve, az lássuk be nem kis teljesítmény.
igen. Mindezt humánus eszközökkel, és külső segítség nélkül..
:D
Az, hogy ott van mögötte az USA, aki mindenben támogatja, az megint csak a zsidók és Izrael erejét jelenti.
A magyar is egy kb. 15 milliós nép, de minket egy nagyhatalom sem támogat még tized ennyire sem.
Nem UgandáBA, hanem Ugandán keresztül, nagy különbség. Főleg mivel nagyrészt szudáni és eritreai menekültekről van szó.
Ebben meg mi a meglepő? Magyarország az idei menekültözön előtt is kiutasította a területére érkező menekültek 97%-t, ez az arány csak nőni fog idén. Izrael ugyanezt teszi.
"Mert Izrael "a zsidó állam" egy nacionalista ország, csak zsidókat fogad be."
A vicc az, hogy sok fekete afrikai, akit kiküldenek, meg nem engednek be, az zsidó. Valamiért náluk is elterjedt ez a vallás, főleg tán etiópia körül. Csak a fehér zsidóknak túl büdösek a feketék.
"Csak a fehér zsidóknak túl büdösek a feketék."
Nem véletlen.Te a falasa zsidókról beszélsz most.
Hát azok kb olyanok, mint a cigányok.
8 gyereket csinálnak, nem dolgoznak , a szociális rendszeren élősködnek.
Volt rá példa , hogy öregeket raboltak ki ,meg öltek meg.
Én sem fogadnám be őket.
Ha visszamehetnék az időben, akkor a cigányok befogadását is megakadályoznám Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!