Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael miért költözteti...

Izrael miért költözteti Ugandába, az afrikai menekülteket?

Figyelt kérdés
Az izraeli kormány szerdai tanácskozásán úgy döntött,kitelepíti a fekete menekülteket.(kb 60000 fő)Mivel szorgalmas,dolgos emberekről van szó-írják a hozzászólók itt, -szerintem ez nem jó döntés!Szerintetek?

2013. aug. 30. 20:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon olyasmit akarsz kiprovokálni, hogy "nem dolgoznak, semmire se jók" a büdös n1ggerek, hogy azt mondhasd, hogy HÁHÁ NEKEM VOLT IGAZAM, de a tény az, hogy a menekültek a világ legfejlettebb országaiban se tudnak dolgozni. Se Magyarországon, se Izraelben, se Norvégiában.

Nem a "hasznuk" miatt küldik őket haza/harmadik országba, hanem mert illegálisan léptek be az országba és a menekültstátuszt nem ítélték meg nekik üldözöttségi alapon.

De tudom, te csak büdösn1ggerliberálisozni akarsz.

Annak a másik szellemi sérültnek meg aki nem tudja kik a magyarországi menekültek lebetűzöm: olyan menekültek, akik Magyarországon vannak menekülttáborokban, például Debrecenben, Békéscsabán vagy hamarosan Vámosszabadiban.

2013. szept. 1. 15:18
 22/26 A kérdező kommentje:
21-es Hú de dühbe gurultál,"aki kiabál annak nincs igaza" Utolsó válaszod a Te véleményed,nem az enyém! Egyébbként azzal egyet értek amit a 2.sorban írsz:a menekültek a világ egyetlen országában sem dolgoznak.Persze hogy nem,nem azért mennek oda.Szoc. háló, jó ellátás,jó börtönök.Egyébként mit dolgozhatnának? Képzetlen,nyelvet nem ismerő tömeg.
2013. szept. 1. 16:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Látom te olyan troll vagy, aki a mérhetetlen butaságának mások arcába tolásával próbál idegesíteni.

Az alapvető információid hibásak, de nem is várok mást a szélsőjobbosoktól. A menekültek nem azért nem dolgoznak, mert vár rájuk a "segély" és a börtönök (??? ezt végképp nem tudom értelmezni, annyira hülyeséget írsz). A menekültek nem dolgozhatnak, mert jogilag nem tudnak. Elkapják őket, beadják a menekültjogért a jelentkezést, amit 3-6 hónap alatt elbírálnak, majd 95% fölötti arányukat kitoloncolják.

Tudom, hogy a te fejedben a menekült és a bevándorló szinonima, de tényszerű tévedéssel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen buta vagy. Izrael menekülteket telepít ki, akik egész Izraelben töltött idejük alatt illegálisan tartózkodtak ott. Magyarország is ezt teszi, a kérdésed pedig logikátlan szélsőjobber fröcsögés, ami nem tudja eldönteni, hogy a menekülteket vagy a büdöszsidókat szidja-e.

Majd ha leérettségizel talán tudsz úgy gondolkozni, hogy el tudd dönteni.

2013. szept. 1. 18:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem magyarországi aki magyar. Azok nem magyarországiak.
2013. szept. 1. 20:27
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nekem magyarországi aki magyar. Azok nem magyarországiak."

A magyar nyelv meg nem ért veled egyet. A tárgyi tévedések nem az ember véleményén múlnak.

2013. szept. 1. 23:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Van különbség a legális bevándorló , illegális bevándorló , menekült között.

Ha egy kínainak lejár a vízuma, akkor illegálisan tartózkodik Magyarországon, vagy ha egy ukrán idejön csak úgy akkor az ő itt tartózkodása is illegális lesz.

A menekültek ,meg valami elől menekültek Pl: háború, vagy az ottani rendszer ellenségeinek lettek titulálva.

A menekülteket menekülttáborokba kerülnek, nem dolgozhatnak.

Sem Izrael sem Magyarország nem köteles a menekülteknek letelepedési engedélyt adni.

Az esetek 98 százalékában nem is adunk és Izrael sem ad nekik letelepedési engedélyt.

Viszont, valamit csinálni kell velük.

Akik Magyarországra érkeznek, egy részüket pár hónap után visszatoloncolják, a többi valószínűleg Nyugat-Európába kerül.

Izrael is keres nekik egy befogadó országot, csak a sok bürokrácia...sokáig tart ezt elintézni itt is és náluk is.

Szerencsére nálunk nem nagyon telepednek le, az egyetlen előnye, hogy az MSZP állandóan rasszistázik nemzetközi szinten, így ezek a "kultúrnépek" nem telepednek le itt.

2013. szept. 1. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!