Izrael Európába küldi az afrikai menekültjeit?
Karácsonyi ajándék?
Mintha nem lenne csurig Európa ilyenekkel.
Az EU vezetői meg nem mernek nemet mondani, pedig lehetne ,sőt kellene.
Így van. Európa nagyvárosaiban is az atomfizikus bevándorlók szoktak zavargásokat rendezni és a fél környéket felgyújtani.
Ja de tudom, a liberáltak szerint ezek meg sem történnek, csakis képzelgés az egész, amit a Vénuszról visszaverődött trigonometriális napsugarak okoznak, ahogy ütköznek a Holddal és ezért látjuk ezt a Földön.
A Haaretz eleg fura egy ujsag. En pld ugy tudom, hogy a strajk az azt jelenti, hogy a dolgozok nem dolgoznak a munkahelyukon, a munka igy elvegzetlen marad, es - mivel a szakszervezet nem engedi, hogy mas vegezze el a munkat - igy kenyszeriteni tudja a munkas a munkaadokat.
Ehhez kepest az, hogy ezek az afrikaiak azert SZTRAJKOLNAK, hogy MUNKAT KAPHASSANAK - hat nem ertem. Valakinek vagy van munkaja, es akkor elkepzelheto, hogy sztrajkol, vagy nincs munkaja - de akkor nem tud sztrajkolni.
A viccen kivul: Izrael hivatalos targyalasokat folytat tobb AFRIKAI orszaggal, hogy fogadjak be az ILLEGALISAN Izraelben tartozkodo honfitarsaikat (NEM a politikai menekultekrol van szo).
Cinizmus:
Dehogyis. Visszatoloncolja őket Afrikába, ahol majd börtönbe vetik őket. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!